Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:107214685 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z grudnia
Hej 🙂 Czy też mogę poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Wszystkich od listopada tego roku...
Dziękuję ❤️
@84bomba Hejka, jasne 🙂 Gotowe
Witam, bardzo proszę o cofnięcie funkcji " ukrytego zakupu"
Chciałem zrobić prezent dla żony. Żona ma dostęp do mojego Allegro , bo sama też z niego korzysta. Niestety prezent okazał się w złym rozmiarze i chciałbym go nadać przez zakładkę zwrot. Nie mogę tego uczynić , gdyż zakup nie widnieje w zakładce " kupione"
Ps. Myślałem ,że funkcja " ukrycia" jest odwracalna z poziomu allegrowicza
@jamalarz07 Cześć, przed ukryciem zakupu zostałeś poinformowany, że nie będziesz w stanie samodzielnie przywrócić zakupów. Przed ukryciem pojawia się taki komunikat:
Odkryłam dla Ciebie ostatni ukryty zakup na koncie.
@Client:101466531 Cześć, zakupy przywrócone. 🙂
Bardzo dziękuję za pomoc.Wszystko już mam .
🤣
@Client:101466531 Proszę bardzo 🙂
Witam chciałbym przywrócić ukryte zakupy z przed paru dni, są to komplety bielizny, zakupione u jednego sprzedawcy. Prawdopodobnie sie nie zgadza zamówienie i chciałbym to zweryfikować,ale nie mogę przywrócić zakupów. Pozdrawiam.
@siwee Cześć, zakupy przywrócone. 🙂
Dzień dobry
Bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów z m-ca grudnia, dziękuję
@Jannnnnn007 Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy z grudnia zostały przywrócone. 🙂
Ponownie bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia. Z góry dziękuję.
@AFERMAN Cześć, wszystkie zamówienia z grudnia zostały przywrócone
ko_alka bardzo dziękuję.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Chodzi o portfel
@drozdus7 Cześć, zakup przywrócony 🙂
Chciałbym przywrócić ukryte zakupy ale nie wiem jak to zrobić. Czy może ktoś pomóc?