Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Chciałabym prosić o odkrycie jednego zakupu z grudnia 2022 ukulele. Doczytałam ,że mam tutaj to zgłosić i moderator mi pomoże. Ukryłam zakup bo konto mamy rodzinne i miała być niespodzianka ,ale być może będę musiała zwrócić zakup:(Dziękuję za pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@man122 Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki 🙂
Dzień dobry, czy da się przywrócić mój ukryty zakup z dnia 19.12.2022 na Allegro?
@lenasharynska Jasne, bardzo proszę. Zakup przywrócony 🙂
Witam.
Proszę o przywrócenie zakupów grudniowych. Dziękuję i pozdrawiam
Proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu . Pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy jest szansa go znaleźć?
@asiulkasloneczko Bardzo proszę, zakup przywrócony.
@kolekcjoner608 Jak tylko mamy szczegóły o jaki zakup chodzi, to szansa jest zawsze 😉 Dziękuję!
Witam, ukryłem zakup przed osobą z rodziny, która również używa konta, nie sądziłem że to kompletnie wyklucza monitorowanie paczki, jak mogę to przywrócić ?
@kelesky Przywrócę to zamówienie do Twojej zakładki, ale napisz mi proszę o jaki zakup dokładnie chodzi.
Mam ten sam problem. Chodzi o portfel, zakupiony dziś. (20/12/2022)
@kuba_dabrowski Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup, więc jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy.
Super! Dziękuje i wesołych świat
Chodzi o zakup klucza rowerowego
Proszę o przywrócenie zakupów z 19 grudnia. Portfele były w tym zakupie
@gartenpol Cześć 🙂 Zakupy z 19 grudnia zostały przywrócone
@kelesky Przywrócone 🙂
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca czyli grudzień? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Klaudiazmelty176 Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy z grudnia zostały przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z listy?