Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Serdecznie dziękuje 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów z grudnia 2022 r .
Pozdrawiam
@Client:47083959 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia z grudnia.
Również proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
dziękuję!!
@specialeditions Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
Czy mogę poprosić o odkrycie zakupów z ostatniego roku?
@Marand1710, gotowe. 🙂
Witam. Czy można odkryć zakupy od 8 października? Do dnia dzisiejszego? Z góry dziękuje. @Focus_88
@Focus_88, jasne. Gotowe. 🙂
Dzień dobry,
Czy mogę poprosić o odkrycie zakupów z ostatniego roku?
@Client:104717472 Bardzo proszę, przywróciłam już zamówienia z ostatniego roku do Twojej zakładki.
Można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z dni 18-19.12.2022?
@Anilaho92 Jasne, bardzo proszę. Przywróciłam już zamówienia z tych dni do Twojej zakładki.
Dzień dobry, czy da się przywrócić mój ukryty zakup z dnia 19.12.2022 na Allegro? Pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:68412806 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
@kostas11 dziękuję!
Chciałabym prosić o odkrycie jednego zakupu z grudnia 2022 ukulele. Doczytałam ,że mam tutaj to zgłosić i moderator mi pomoże. Ukryłam zakup bo konto mamy rodzinne i miała być niespodzianka ,ale być może będę musiała zwrócić zakup:(Dziękuję za pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@man122 Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki 🙂
Dzień dobry, czy da się przywrócić mój ukryty zakup z dnia 19.12.2022 na Allegro?
@lenasharynska Jasne, bardzo proszę. Zakup przywrócony 🙂