Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
dziękuje !
Witam, mógłbym prosić o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu
Dziękuję
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu. Wysłano mi niepoprawny towar, muszę zwrócić. Ukryty, ponieważ to prezent, a mamy wspólne konto
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not@_HolaOla_
dziękuję
@kwiatuszek68 proszę bardzo! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@niuniu159 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup.
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu - spryskiwacz
@Client:25064928 Przywrócony 🙂
Dziękuję, życzę wesołych świąt
Dzień dobry, zakupiłem, około 2 miesięcy temu - Zestaw spinek do mankietów koszul męskich wraz ze
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RobertW_33 początek OK , ale finał niezbyt zrozumiały .
@RobertW_33 jeśli dobrze zrozumiałam intencję, to gotowe, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Witam. Usunęłem omyłkowo aukcję. Da rade to cofnąć? bo chciałbym zwrócić przedmiot a teraz nie moge
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@bonix82 jasne, nie ma problemu, przywrócę dla Ciebie to zamówienie, ale napisz proszę o który zakup chodzi.
Dzien dobry! Mogę prosić o przywrócenie zakupu 3 kaktusów. Nie zapisałam nazw (-_-) i nie wiem co kupiłam w prezencie.
Dzień dobry @Danutka0266! Bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia
Do was panie ślę to zawołanie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie.
@barciol1 gotowe, wszystkie zakupy z grudnia są widoczne w tej zakładce.
@kolekcjoner608 dziękuję za miłe przywołanie 🤗