Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję Bardzo i szczesliwego nowego roku Życzę
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w miesiącu grudniu.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, jak mogę przywrócić ukryte zamówienia w miesięcu grudniu?Dzień dobry, jak mogę przywrócić ukryte zamówienia w miesięcu grudniu?%MCEPASTEBIN%
@Client:39492034 Cześć! Zakupy z grudnia przywrócone. 🙂
Witam, jak mogę przywrócić ukryte zakupy z grudnia 2022 i drugie pytanie czy da się przywrócić usunięte wiadomości ze sprzedającym?
@Client:77842603 zakupy z grudnia są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Jeśli chodzi o usuwanie wiadomości z Centrum wiadomości to nie można ich przywrócić, ale wiadomości są wysyłane również na Twoją skrzynkę e-mail, więc może tam będziesz mógł je sprawdzić.
Dzień dobry, Bardzo proszę @_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud @ko_alka @mr_oma @la_nika o przywrócenie ukrytych zamówień na allegro 🙂
Dzień dobry @Client:28188166! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce 🙂
witam, chciałbym cofnąć ukrywanie dwóch zakupów tylko nie wiem jak.
pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo prosze o przywrocenie produktów które są ukrywane z miesiąca GRUDZIEN
@Client:39492034 wszystkie Twoje zakupy są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy 🙂
Proszę przywrócić zakup tabletek Biotab Max z dnia zakupu 16.12.2022.Dziękuję
@Megi0513 Przywrócone 🙂
Dziękuję.😊
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 11.12.2022r
@stabilo0088 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam jak mogę przywróć ukryte zakupy na koncie allegro,chcę dokonać zwrotu zakupionych produktów.
@Mikuni-Polska Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
PIĘKNIE DZIĘKUJĘ.