Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@dziobdzio Przywrócony 🙂
Dzień dobry, proszę o odkrycie ostatniego zakupionego przedmiotu z dnia 30.12.2022
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. login: zimek64
Usunęłam cześć zakupów z Allegro,a chciałabym do nich powrócić. Interesuje mnie miesiąc listopad i poczatek grudnia 2022 r.
@habibi1983 Przywróciłam już ukryte zamówienia z tego okresu do Twojej zakładki, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Witam, przez przypadek ukryto zakup a teraz trzeba reklamacje złożyć i potrzebne dane zakupu, proszę o przywrócenie zakupu Kula dyskotekowa na nicku z allegro Dawidx15 zakup był w grudniu około połowy, ale dokładnej daty nie pamiętam adres do wysyłki [edycja]
Z góry dziękuję
@dawidx15 gotowe, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Dzień dobry, proszę o odkrycie ukrytych zakupów z grudnia 2022r
@skiba1893 @Patrick_Noise Przywróciłam zakupy do Waszych zakładek.
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów za listopad i grudzień 2022. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@grzesio_1973 Cześć. 🙂 Zakupy z listopada i grudnia 2022 roku zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie.
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia ur.
@jurek422 Bardzo proszę, gotowe. 🙂
@mietek0712 Cześć. 🙂 Jasne, przywrócone 🙂
Czy moge prodic o przywrócenie ukrytego zakupu?
@malgosiapo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witajcie , jak znależć ukryte zakupy ?