Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@BaSiaa58 odnalazłam ten zakup i tak, był to zakup na raty, jednak nie jestem w stanie sprawdzić dokładniejszych informacji na ten temat (np. jaki bank udzielał kredytu). Spróbuj poszukać na swojej skrzynce e-mail umowy z bankiem dotyczącej tego zakupu. Poproszę też o przesłanie do Ciebie w wiadomości e-mail wszystkich danych na temat tego zakupu, mam nadzieje, że to pomoże.
Maile skasowane i właśnie nie mam za bardzo potwierdzenia zakupu z allegro 😕
Bardzo proszę o wysłanie wszystkich tych danych, które Pani znalazła, będę bardzo wdzięczna!
Samsung Galaxy S8 - zakup 20.08.2018r., nr oferty: 7478990355.
@la_nika dziękuję za pomoc! 🙂
@BaSiaa58 otrzymałam odpowiedź, przykro mi, ale ponieważ zakup jest z tak dawna nie możemy wyciągnąć innych danych niż data zakupu, login sprzedającego i wartość zamówienia 😞 No i sprawdziłam, że był to zakup na raty. Może bank, który udzielił kredytu będzie mógł udzielić więcej informacji.
@la_ nika czy mogła byś wygenerować mi raport z roku 2022. Nie mogę z 2022 wygenerować raportu,
Chciałbym raport z 2022 , nie chcę żebyś mi przywróciła zakupy .
Śliczne dziękuję i pozdrawiam.
@Agent555 Cześć. 🙂 Niestety nie mamy możliwości wygenerowania raportu wyłącznie za rok 2022. Mamy możliwość (tak jak Ty) wygenerować dla Ciebie raport całościowy.
Czy próbowałeś samodzielnie wygenerować plik przy pomocy tej instrukcji: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-samodzielnie-pobrac-dane-o-swoich-zakup...?
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ostatniego zakupu, który przez przypadek został ukryty (bluza), a chciałem go zwrócić.
@lukiihombre Cześć 🙂 Zakup przywrócony
Prosze o cofnięcie moich ukrytych zakupów
@kwadrat681 Przywróciłam Twoje ostatnie ukryte zakupy 🙂
Proszę o cofnięcie moich ukrytych zakupów.
dziękuję
@andrew-polen gotowe, zakupy są widoczne w zakładce.
witam, proszę o przywrócenie ostatniego zakupu 🙂 dziekuje z góry
@Kaczyadam proszę bardzo 🙂 Zakup jest już widoczny w zakładce.
dołączam się do problemu
@Client:106881044 zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na moim koncie. Pozdrawiam 😊
@allegrowiczkowa gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 06.01.2023
@rkamila6 przykro mi, ale na koncie z którego piszesz nie ma ukrytych zakupów z tego dnia.
Witam wczoraj przypadkiem ukryłam zakup i nie mogę teraz dojść do tego jak go odkryć? Pomóżcie