Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry. Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia 2022 roku i stycznia 2023 roku do zakładki Moje Zakupy. Z góry dziękuję!
@Client:39735640 Są przywrócone 🙂
Dziękuję 😉 !
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z grudnia 2021 roku (szczoteczka soniczna).
@Haarryy1 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Chce przywrócić ukryte przez siebie zakupy z dnia 21.01.2023
Robi się to tak. Dzień dobry Paniom 🙂
@Client:45392062 Gotowe, przywróciłam już zakup z tego dnia do Twojej zakładki.
@serwis-texas Dzień dobry! 🙂
czy jest możliwość samodzielnego wyświetlenia ukrytych zakupów?
@Landisl Cześć, nie ma możliwości samodzielnego przywrócenia zakupów.
czy ma to jakieś sensowne uzasadnienie? np. te dane są kasowane z bazy danych i trzeba je przywracać z kopii zapasowej, czy może po prostu brakuje filtra w Moje Allegro/Zakupy/Kupione?
@Landisl Przed ukryciem zakupów pokazujemy taki komunikat:
Wynika z niego jasno, że klient zakupów nie będzie w stanie przywrócić samodzielnie, a ukrycie zakupów jest trwałe. Wychodzimy z założenia, że jeśli ktoś ukrywa swoje zakupy, to ma jakiś powód i zakładka "Ukryte" czy filtrowanie ich w zakładce Kupione mija się z celem. Te dane nie są usuwane z bazy danych, po prostu są ukryte.
czy/gdzie można by zgłosić sugestię zrobienia archiwum (zakupy znikają z zakładki `Wszystkie`, ale są nadal odnajdywalne)?
@Landisl Taka sugestia już się kiedyś pojawiła, ale nie planujemy jej wdrożenia. Jeśli przewidujesz, że będziesz potrzebował podejrzeć swoje ukryte zakupy, to po prostu ich nie ukrywaj lub skontaktuj się z nami.
Tak jak już napisałam — niektórzy klienci ukrywają zakupy z różnych ważnych powodów (np. ukryty zakup to prezent dla partnerki, z którą współdzielą konto). Stworzenie archiwum/zakładki "Ukryte zakupy" zupełnie mija się z koncepcją trwałego ukrywania zakupów.
Informacje na temat zakupów możesz ewentualnie pobrać do pliku html lub csv tutaj: https://allegro.pl/pobieranie-swoich-danych/utworz-raport
Ukryłem kupiony przedmiot który muszę zwrócić bo jest za mały . Jak przywrócić przedmiot.
@bartektomczynski Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
jak w temacie.
Pozdrawiam
O odkrycie ukrytych zakupów trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,tylko One mają taką moc.
@Client:85063497 czy masz na myśli jakiś konkretny zakup lub okres?
Będę wdzięczny za całą historię. pozdrawiam