Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Niechcący ukryłam kilka ostatnich zakupów. Przeczytam na stronie, że tylko pracownik Allegro może to zrobić. W związku z tym bardzo proszę pracownika o odkrycie. Z góry dziękuję.
@SiostraAgi bardzo proszę 🙂 Przywróciłam Twoje zakupy z listopada, są widoczne tutaj, gdybyś potrzebowała starszych to daj proszę znać,
Poproszę o odkrycie moich zakupów.
@Client:49511308 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? Chodzi o zakup z 6.11.23
Dzień dobry @jabar1988! Bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie mojego zakupu z dnia 04.11, ukryłam przez przypadek.
@mireczka71_71 Cześć, przywrócone. 🙂
@Client:49288569 Cześć. 🙂 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie
Jak odkryć ukryty zakup
Samemu sie nie da tylko moderacja moze odkryc
@kama674 o jaki zakup chodzi? Podaj mi proszę orientacyjną datę zakupu lub jego kwotę.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów, a szczególnie mi zależy na przywrócenie zakupu wykładziny, chciałabym kupic u tego samego sprzedawcy.
@Kupiec_z_Gor kiedy mniej więcej dokonałeś tego zakupu?
to mogłoby listopad, grudzień 2021, tak myślę, ponieważ nie wiem jak dokładnie mam to sprawdzić.
@Kupiec_z_Gor przywróciłam do Twojej zakładki zamówienie dywanu z tego okresu, więc sprawdź proszę, czy to o to zamówienie chodziło.
Proszę o cofnięcie ukrytego zakupu w celu zwrotu produktów.
@kurzyk1313 Proszę bardzo, przywróciłam ukryty zakup. 🙂
Dzień dobry mam taki problem ze przez przypadek ukryłem swoją paczkę dało by radę to cofnąć?