Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@paulinka2991 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Rzeczywiście nie można samodzielnie przywrócić zakupu, ale zawsze możesz do nas napisać i my pomożemy.
Dziękuję za pomoc.
Jak mogę przywrócić ukryty zakup. Chcę zareklamować towar
Ach, No tak, chodzi mi o suszarkę do włosów .
Nie, wcześniejszy, z tego samego sklepu nawet
@ania2530 hmmm sprawdziłam wszystkie zakupy z 2023 roku, a także wszystkie zakupy od tego sprzedającego i nie ma innej zakupu suszarki, a pamiętasz mniej więcej kiedy złożyłaś to zamówienie?
To był bodajże kwiecień 2022roku
@ania2530 przykro mi, ale sprawdziłam Twoje zakupy od stycznia do września 2022 i nie ma tam suszarki. Czy masz może jeszcze potwierdzenie e-mail na temat tej transakcji? Tam powinien być numer oferty lub zamówienia i to pomoże zlokalizować zakup. Na pewno kupowałaś na tym koncie?
Jak przywrocic ukryte zakupy?
Jak mogę zobaczyć ukryte zakupy?