Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Telefon nie posiada numeru imei na obudowie dokładnie na tacce karty sim
o czym nie wspomina sprzedające w aukcji. A ten numer i ta tacka jest integralną częścią telefonu po której można sprawdzić oryginalność telefonu.
Nic w tym by nie było dziwnego gdybym mógł skorzystać z Allegro Protekt ponieważ przedmiot nie jest zgodny z opisem.
Moje pytanie brzmi jakie dokumenty są potrzebne by skorzystać z programu Allegro protekt.
Ja szukam pomocy i profesjonalnego podejścia do sprawy a nie olewania bo już pisze z wami od tygodnia
wykonalem 20 telefonów rozmawiałem z kilkoma osobami i każdy z państwa firmy nie chce mi pomoc
wszyscy wiemy jaka jest prawda wiec nie wiem w czym jest problem
temat podróbek na Allegro jest powszechnie znany
sprawe próbowałem wielokrotnie razy rozwiazac
a tu taka nagonka na mnie
stajecie murem za sprzedawcą
a on ma 23 komentarze usunięte wiec co mam myslec
Prawda jest taka, że szukałaś łosia który za darmo wypożyczy Ci telefon.
@-k-a-j-a- A jaka jest prawda? > są 3 prawdy > Twoja prawda > moja prawda > i g..... prawda.
To że ktoś sprzedaje podróbki nie oznacza, że wszyscy to robią
Jak idziesz na grzyby to wrzucasz wszystkie jakie znajdziesz do koszyka? > grzyb to grzyb > nieważne borowik czy muchomor
@komis-bell przesłanie tych dokumentów nie spowoduje automatycznie przyznania rekompensaty, informacje będą potrzebne do rozpatrzenia wniosku.
@-k-a-j-a- bardzo proszę, abyś nie nazywał sprzedającego w ten sposób.
Osoby pracujące w Allegro starają Ci się pomóc w rozwiązaniu problemu, dlatego w wiadomości e-mail otrzymałeś informację co należy zrobić.
a szukam pomocy i profesjonalnego podejścia do sprawy a nie olewania bo już pisze z wami od tygodnia
wykonalem 20 telefonów rozmawiałem z kilkoma osobami i każdy z państwa firmy nie chce mi pomoc
wszyscy wiemy jaka jest prawda wiec nie wiem w czym jest problem
temat podróbek na Allegro jest powszechnie znany
sprawe próbowałem wielokrotnie razy rozwiazac
a tu taka nagonka na mnie
stajecie murem za sprzedawcą
a on ma 23 komentarze usunięte wiec co mam myslec
@-k-a-j-a- tak jak pisaliśmy i tłumaczyliśmy w dyskusji i w wiadomościach e-mail. Jako serwis nie wydajemy decyzji, czy przedmiot jest oryginalny czy nie. Sposób postępowania w takich sprawach określa ustawa i w przypadku reklamacji z tytułu rękojmi sprzedający może oczekiwać odesłania produktu w celu weryfikacji wady.
Nie wiem co masz na myśli pisząc o usuniętych komentarzach.
Pracownicy, z którymi się kontaktujesz starają Ci się pomóc i tłumaczą jak wygląda procedura w takich przypadkach.
@la_nika czy możesz przekazać nick kupującej do działu bezpieczeństwa żeby sprawdzili, czy nie robi takich akcji regularnie?