Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zmienić adresu paczkomatu InPost.
Po przeprowadzce zmieniłem adres zamieszkania i dostawy a adres paczkomatu pozostał poprzedni i nie mogę go zmienić. Może ktoś wie jak to zrobić. Kontaktu z obsługą allegro i wsparcia i pomocy z ich strony BRAK.... ich interesują tylko pieniądze nie problemy . . . . .
@Client:67423452 przecież paczkomat wybierasz w koszyku podczas zakupu, fakt podpowiada najbliższy ale klikasz zmień i wyskakuje mapa i zaznaczasz ten co chcesz. Paczkomatu nie przypisujesz do danych w allegro 😞
@Client:67423452 On nie jest przypisany do konta , jest sugerowany do najbliższego miejsca zamieszkana, Zmieniasz go w momencie wybierania formy dostawy, przed płatnością.
Otóż niestety podstawia się paczkomat z poprzedniego miejsca zamieszkania ( odległy o 300 km) i nie mogę go zmienić i to jest istota problemu. Coś sie podwiesiło i potzebny byłby może informatyk od allegro. Ale nie ma możliwości kontaktu . Patrz wyżej :(((
@Client:67423452 Gdy kupujesz, na stronie dostawy i płatności masz adres paczkomatu. Przy tym adresie kliknij ZMIEŃ.
Robiłem tak wiele razy i to nie działa !!!!!!!!
@Client:67423452 A to dziwne że nie idzie, zawsze jest taka możliwość, może coś z przeglądarką. Może także jakaś awaria, ale dziś moderatorzy nie "działają".
@Client:67423452 Czy jeśli chcesz zmienić paczkomat, pojawia się jakiś komunikat? Spróbuj proszę wyczyścić ciasteczka oraz pamięć podręczną w przeglądarce i daj znać, czy problem jest nadal aktualny.
Mam podobny problem. Nie pokazuje najbliższego paczkomatu tylko jeden który kiedyś miesiące temu użyłam. A najlepsze że kupując na adres domowy automatycznie mi kilka razy zmieniło na darmową przesyłkę na paczkomat. Ciekawe czy jest możliwość całkowitego zablokowania opcji wysyłki na paczkomat.
Nie stwierdzam takiego problemu.
Owszem, sugerowany paczkomat mam, ale mogę go zmienić.
Zawsze można skontaktować się ze sprzedającym i zmienić nr paczkomatu.
Ale to nie na tym forum.
Proponuję spróbować z inną przeglądarką, u mnie działa z Chrome.
Pewnie chodzi o to, ze chcesz na stałe zmienić wcześniej wybrany paczkomat, zeby nie musiec pamiętać o tym przy kazdych zakupach. Nie fajnie by było gdyby w chwili roztargnienia paczka poszla 300 km od Ciebie.
Mam ten sam problem i tez nie umiem go naprawić. Póki co kazdo razowo trzeba pamiętac o zmianie paczkomatu. Dramat.