Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrobisz zwrot przez allegro to sprzedający na tej podstawie będzie mógł ubiegać się o zwrot prowizji.
Taaa ale jak założy mu dyskusję nawet z tak błachego powodu jak "zgłaszam zwrot" to zwrot prowizji zostanie odrzucony xD. Jeden wielki cyrk. Generalnie jak zwrot był bez dyskusji, a sprzedawca ma dobre statystyki to nie powinien mieć problemu że zwrotem. Inaczej może się odwoływać...
A z tego co pamiętam to jeśli przy zwrocie zaznaczył, że przedmiot był niezgodny z umową to też jest problem ze zwrotem. Ale głowy nie dam za mało zwrotów mam na takie testy.
danno3 jak to coś niestandardowego to może napisz do sprzedawcy dodatkową wiadomość, że zwracasz z powodu np. własnej pomyłki, bo tego co zaznaczyłeś przy zwrocie już nie zmienisz. Wtedy będzie mógł z tą wiadomością się odwoływać...
@AnnaG-Antyki już miałem kwiatka
Dzwoniłem do sprzedawcy i wyjaśniłem mu całą sytuacje. Powiedział mi że allegro może tylko pytać mnie w mailu czy była taka sprawa, tak że dziękuje za podpowiedz pozdrawiam.
@danno3 nie ma możliwości zmiany powodu wybranego w formularzu zwrotu, cy zmiany komentarza do zwrotu, który dodałeś. Jeżeli pomyliłeś się co do powodu najlepiej wysłać do sprzedawcy przez centrum wiadomości wiadomość, że np. przez pomyłkę zaznaczyłeś reklamację, a tak naprawdę odstępujesz od umowy zakupu.
tak właśnie zrobiłem, dziękuje za podpowiedz
pozdrawiam.