Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Siemka kupiłem dwie anteny przy płatności bez logowania za pomoca aplikacji pekao Peopay dwa razy zapłaciłem za ten sam produkt sprzedawca twierdzi ze otrzymal tylko raz płatność ja z konta mam pobrane podwojnie jak moge odzyskać swoją kasę
@SuperHaus Prześlij potwierdzenie tej wpłaty przez formularz. Sprawdzimy gdzie utknęły pieniądze.
Witam
Mam ten sam problem, zakupiłem towar po czym wszedłem go opłacić, jakas zawiecha w banku sprawiła że zapłaciłem za towar dwa razy, i dwa razy pobrało kase z konta...rozumiem ze mam czekać na zwrot pieniędzy z jednej wpłaty?
@Botus88 Tak wróci do ciebie w ciągu 3 dni.
Witam,
zakupiłem przedmiot korzystając z aplikacji mobilnej, po czym podczas przelewu online płatność została odrzucona spróbowałem drugi raz, ale znów odrzuciło. Jednak z konta kwota została pobrana podwójnie, a przy zakupionym produkcie widnieje informacja płatność anulowana (sprzedający nie otrzymał przelewu). Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Link do oferty: https://allegro.pl/oferta/bmw-termokubek-kubek-termiczny-termos-oryginal-9674860454
Pozdrawiam
@Client:80064102Pewnie już przeczytałeś wszystkie wątki w tym temacie. Zadaj lepiej pytanie którego brakło. Czyli gdzie są teraz Twoje pieniądze, kto nimi dysponuje i jakim prawem 🙂 Chętnie sam się czegoś nowego dowiem 😉
@Client:80064102 Środki są na innym "koncie" a na twoim będą za 3 dni. @ZibiK30
haha @LEW433 istotą mojego zapytania jest:
Na jakim koncie i jakim prawem ktoś obraca moimi pieniędzmi przez te 3 dni? 🙂 wiesz ile można zarobić na odsetkach w 3 dni lub więcej pobierając pieniądze od kilku tysięcy ludzi dziennie i je ciągle utrzymując w jakiejś stałej kwocie? 😉 wiele korporacji opóźniając wypłaty na kilka dni ma zysk z odsetek na wypłaty dla kilu pracowników 😄
@ZibiK30 Odpowiedź znamy i co zrobisz?😁
@LEW433 Szukam tylko potwierdzenia i rozwiązania tego problemu 😉 Tak tylko polemizuje bo temat wraca , odpowiedzi te same a rozwiązania brak haha 😄
@ZibiK30 Allegro korzysta z tego i nikt, nic z tym nie robi.
Prześledziłem te tematy o podwójnych płatnościach i rzucają się w oczy słowa klucze. Zazwyczaj dzieje się to po północy, bank PEKAO (?), skanowanie kodu qr (lub przelew elektroniczny) i niby przechodzi ale zamiast potwierdzić i wyjść z banku wyskakuje (lub nie) jakiś błąd i przechodzi od razu do ponownego potwierdzenia płatności już jako przelew elektroniczny.
U mnie to samo dokładnie w takich samych warunkach. To nie przypadkowe błędy tylko jakiś wzorzec. Tak jakby na linii allegro-pośrednik płatności-bank tylko nie wiadomo w którym miejscu.
Witam
Po zakupie zapłaciłam blik bez kodu. Wpisałam pin a po sekundzie wyskoczyło że mam go wpisać ponownie. Na koncie pobrało mi pieniądze 2 razy i raz zablopowalo środki. Jak odzyskać pieniądze 😞
Proszę pomóżcie
@Aya_Irma, podasz proszę numer zamówienia, o którym mówisz?
Witam 🙂
Pieniążki powinny wrócić same na konto do piątku. Jednak jeśli tak się nie stanie, polecam napisać na czacie do Allegro o tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt - wyjaśnić problem, a na pewno dostanie Pani pomoc.
Spokojnie, pieniążki nie przepadną. Miałam już taką sytuację i wszystko skończyło się dobrze.
Pozdrawiam,
Kinga
Przed chwilą chciałem zapłacić za AllegroPay jak to robiłem setki razy BLIKiem i poszło z konta 300zł ponad a płatność nieudana...