anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ponownie reklamowac produkt po wymianie reklamacyjnej który znów uległ uszkodzeniu ?

artex
#8 Zapaleniec#

Prosze podpowiedziec co zrobic w sytuacji kiedy reklamowałem około 6 miesiecy temu produkt załozyłem dyskusje i sprzedawca  w końcu uznał reklamacje wymienił produkt na nowy sprawny pomimo ze ja domagałem sie zwrotu gotówki  to mimo wszystko został mi odesłany nowy produkt tyle ze mineły kolejne 6 miesięcy i znów ta sama historia produkt jest uszkodzony reklamacji ani dyskusji juz otworzy c nie moge zas sprzeawca ma mnie w nosie nie raczy odpowiadać na wysłane powiadomienie

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg#

@artex Trzeba poprosić o ponowne otwarcie dyskusji.

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Przy pierwszej reklamacji sprzedający postąpił prawidłowo - to on decyduje o sposobie jej realizacji - wymiana / naprawa / zwrot.

Przy drugiej reklamacji masz prawo żądać zwrotu pieniędzy i sprzedający nie może Ci odmówić.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artex Podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

artex
#8 Zapaleniec#

bc41b8f0-4bbd-11ee-9f17-3bdc929ec8a0

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artex Dziękuję, poprosiłam zespół obsługujący dyskusje o wznowienie jej dla Ciebie. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@artex Gotowe! Wznowiliśmy już dyskusję - znajdziesz ją w tym miejscu😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

artex
#8 Zapaleniec#

dziekuje

oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz#

A co to za produkt?

Piszesz, że po 6-ciu miesiącach używania miesiącach uszkodziłeś produkt - w jaki sposób go uszkodziłeś i jakie jest jego uszkodzenie?

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów