Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłam grę i zrobiłam jej zwrot pan wypisuje do mnie że mam usunąć złą opinię bo paczka nie dotarła do niego. Dzwoniłam na infolinię InPostu i pani powiedziała że paczka została odebrana i nie mogła udzielić mi informacji kto ją odebrał. Pan nadal twierdzi że to moja wina i że paczki nie ma straszy sądami i każe usunąć złą opinię i teraz wyslal jakieś dokumenty które mam podpisać i opłacić zamówienie które odesłałam i dotarło i próbuje nadal wymusić pieniądze i straszy odsetkami
Jaka grę, jak zwrot> przez Allegro?
@Client:89909191 Za co te odsetki? 🙂 Czy założyłaś dyskusję ze sprzedającym? Możesz w niej poprosić o pomoc doradcy.
nr listu przewozowego podaj i na śledzeniu bedzie wiadomo co z paczką
Jeżeli chodzi o przesyłkę, to złóż formalną reklamację do przewoźnika, że przesyłka nie dotarła do adresata (w końcu on tak twierdzi). Dostaniesz oficjalne potwierdzenie, czy paczka dotarła i kto ją odebrał (kurier ma ustawowy obowiązek spisania, komu i kiedy wydał przesyłkę (data i godzina)), albo stwierdzą, że przesyłka zaginęła. Śledzenie na stronie jest poglądowe, nie ma wartości dowodowej w razie sporu.