Denerwuje mnie każdorazowe ingerowanie w moje zapytania chatbota Alina. Czy jest gdzieś opcja żeby to wyłączyć? Po co to komu?
Zamiast tego - przed wysłaniem mojego zapytania - chciałbym widzieć historię korespondencji z danym sprzedawcą. Czasami jest tak, że zadaję takie samo pytanie do tego samego sprzedawcy tylko dlatego, że przed wysłaniem nie widzę, że ten sprzedawca już odpowiedział mi kilka dni wcześniej.
@Login504 nie będzie możliwości wyłączenia Alliny. Czy możesz przesłać zrzut ekranu albo nagranie z przykładem takiej konwersacji, gdzie nie widzisz wcześniejszej wiadomości wysłanej do sprzedającego na adres spolecznosc@allegro.pl? W wiadomości załącz link do tego wątku.
To niby opcja dla sprzedawców ale podobno pomaga też kupującym. Przynajmniej tak tu kiedyś wspominali. I w sumie pisząc z prywatnego konta od dawna Alinki nie widziałam to chyba coś w tym jest. W każdym razie spróbować nie zaszkodzi, gorzej nie będzie:)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
@Login504 Chyba łatwiej rozstać się ze swoją połową jak są ku temu powody niż uciszyć "Alinkę".