anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak pozbyć się chatbota Alina?

Login504
#8 Zapaleniec

Denerwuje mnie każdorazowe ingerowanie w moje zapytania chatbota Alina. Czy jest gdzieś opcja żeby to wyłączyć? Po co to komu? 

Zamiast tego - przed wysłaniem mojego zapytania - chciałbym widzieć historię korespondencji z danym sprzedawcą. Czasami jest tak, że zadaję takie samo pytanie do tego samego sprzedawcy tylko dlatego, że przed wysłaniem nie widzę, że ten sprzedawca już odpowiedział mi kilka dni wcześniej.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Login504 nie będzie możliwości wyłączenia Alliny. Czy możesz przesłać zrzut ekranu albo nagranie z przykładem takiej konwersacji, gdzie nie widzisz wcześniejszej wiadomości wysłanej do sprzedającego na adres spolecznosc@allegro.pl? W wiadomości załącz link do tego wątku. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To niby opcja dla sprzedawców ale podobno pomaga też kupującym. Przynajmniej tak tu kiedyś wspominali.  I w sumie pisząc z prywatnego konta od dawna Alinki  nie widziałam to chyba coś w tym jest.  W każdym razie spróbować nie zaszkodzi, gorzej nie będzie:)

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Login504 Chyba łatwiej rozstać się ze swoją połową jak są ku temu powody niż uciszyć "Alinkę".

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#12 Orędownik

Alina jest najbardziej kompetentną "osobą" w supporcie, tak że proszę ją szanować bo zostaną tylko weekendowi doradcy a z nimi bywa grubo 😂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Haha