Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak kupujecie z podejrzanego linku podesłanego wam np. na fb przez messengera, to musicie być czujni. Jest kilka rzeczy, na które warto zwrócić uwagę.
Pamiętajcie, oszuści są sprytni i metody oszustwa się zmieniają. Dlatego lepiej chwile zaczekać i sprawdzić temat np. oznaczając moderację @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ i zyskać potwierdzenie, niż zgłaszać na policji od razu art 286kk oszustwo, bo kasy nie odzyskacie.
@Wlochacz27 a potwierdzając płatność kto był odbiorcą kasy ? nauczka na przyszłość 😞
Ja też dałam się nabrać
Czy jest ktoś w stanie stwierdzić czy to oszustwo?
@Client:67155788 potwierdzam, oszustwo!
Podczas próby zakupu na Facebooku dostałem link do produktu ze względu że jest „łatwiej”
@Client:67155788 99% linków podesłanych, to oszustwo, czy jest prawdziwy, to łatwo sprawdzić, jeśli jest prawdziwy, to automatycznie jesteś zalogowany, tutaj się nie zalogujesz
Czy ktoś mi potwierdzi czy link jest prawdziwy czy chcą oszukać ?
@Dulek23 prześlij link, o którym piszesz. Jednak zachęcamy do korzystania bezpośrednio z naszej platformy.
@Dulek23 fejk
Po czym poznać ?
@Dulek23 po adresie allegrolokalnie.8392759024738.sbs/ to nawet nie przypomina adres AL
Dzięki za pomoc
W relacjach na Facebooku zaczęły krążyć filmiki dorob sobie w Biedronce oneline.
Tylko zadanie, które Ci wytaczają to lajkowanie rzeczy na Allegro.
I aby przelać kasę proszą Ci o założenie, aplikacji Telegram a następnie podanie nr bankowego.
Zachowaj czujność.
Ja tam nie używam tych socjalnych mediów