Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jak rozumiecie taką ofertę, czy dotyczy ona jednej sztuki anteny czy jednej sztuki zestawu anten?
Tytuł oferty:
"TP-LINK Antena kierunkowa CPE710 Outdoor 5GHz 23dBi 867Mbps"
Treść oferty:
"Dwie w pełni sprawne anteny zewnętrzne WIFI TP Link 5GHz (cena za sztukę!)
Używane przez okres około 1 roku następnie zale gały w szafie kolejny rok.
W zestawie dwie kompletne anteny + z zasilacze POE TP-Link 24V"
Jestem ciekaw opinii.
Obrazka nie widzimy, z treści wynika że są na sprzedaż 2anteny a cena jest za 1.
Po kliknięciu na obrazek pokazuje się w pełnej rozdzielczości, nie wiem czemu zrobiło z niego miniaturkę.
Ty widzisz bo to Ty wstawiłeś. Do póki moderacja nie zatwierdzi zdjęcia, my nie widzimy. Najlepiej wklej link do oferty.
Na 99,9% sprzedający ma na myśli jedną sztukę anteny.
Jeśli jesteś zainteresowany zakupem to najlepiej będzie skontaktować się ze sprzedającym i wyjaśnić wszystkie wątpliwości u źródła.
Nie wiem jak mogę to zrobić, bo to oferta archiwalna. Antenę już kupiłem i właśnie otrzymałem jedną sztukę a nie zestaw. Nie było żadnej informacji że jeden przedmiot został już sprzedany z oferty.
Jestem ciekaw opinii bo sądzę, że jest to spore pole do nadużyć przy takim formułowaniu oferty.
@Ipsylon Faktycznie oferta może wprowadzać w błąd - są w niej umieszczone informacje o tym, że podana cena jest za jedną sztukę ale też, że w zestawie znajdują się dwie kompletne anteny.
Ciężki temat bo mogło być np. tak, że pierwotnie faktycznie wystawione były dwie anteny w zestawie a po czasie sprzedający zdecydował się podzielić zestaw na dwa i sprzedać anteny osobno tylko nieumiejętnie edytował opis oferty i narobił bałaganu.
Generalnie masz prawo złożyć reklamację na niezgodność towaru z umową - możesz to zrobić poprzez dyskusję - w szczegółach zakupu kliknij na samym dole zgłoś problem z zakupem.
Swoją drogą - opis nie dał Ci do myślenia przed zakupem?
Dał do myślenia, ale cena za zestaw wydawała się rozsądna. Zmyliło mnie iż napisane było o tym, że zestaw zawiera dwie anteny z zasilaczami. Czujność uśpiło natomiast to, że to sprzęt sieciowy, używany w warunkach zewnętrznych, ponad dwuletni i bez gwarancji dlatego nie wydawało się podejrzane, że ktoś wystawia go za 50% ceny.
Ciekaw jestem opinii użytkowników ponieważ opinie pracowników allegro już znam i twierdzą, że treść ogłoszenia jest w porządku i spełnia wszystkie standardy.