anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak rozwiązać ten problem

Client:93221336
#8 Zapaleniec#

zostałem oszukany
nie dostałem zakupionego towaru
Allegro Protect miało być aktywne 24,07,2023 o godzinie 21,32 lecz nie było aktywne a ja myślałem że trzeba zamknąć dyskusję więc to uczyniłem
Zakup był dokonany na Allegro Lokalnym a tu nie ma odnośnika do produktu jak kupiłem.
Więc zaznaczam pierwszy lepszy
Chwałą oszustom
to tylko ok 150 zł niech im idzie na zdrowie

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

az1rael
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  moderatorki wznowią ci dyskusję jak poprosisz oznacz jako nierozwiązaną po 14 dniach złóż wniosek o ap

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

tylko jak do niej napisać 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:93221336 już jestem 🙂 
Tutaj, po rozwinięciu listy zakupów widoczne są zakupy z Allegro i Allegro Lokalnie. Otwarcie dyskusji nie będzie w tym przypadku rozwiązaniem, natomiast możesz jak najbardziej wypełnić wniosek o rekompensatę w ramach Allegro Protect.
Jeśli zakupu, którego dotyczy problem nie ma na rozwijanej liście przy wypełnianiu wniosku, prześlij proszę (na forum lub na spolecznosc@allegro.pl) zrzut ekranu, na którym widoczna będzie rozwinięta lista zakupów, do których możesz złożyć wniosek. 
Wniosek złożony do innego przedmiotu będzie odrzucony, musi zostać złożony do odpowiedniego zamówienia.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Fajne to Allegro Gadane

Zapłaciłeś możesz opisać swoją historię wypłakać się na forum,

ktoś Ci pomoże, odpisze 

a Allegro i tak ma to w nosie.

A oszuści górują 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Opisz swój problem!🤗

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

opisałem wyżej 

ale ok

zostałem oszukany
nie dostałem zakupionego towaru
Allegro Protect miało być aktywne 24,07,2023 o godzinie 21,32 lecz nie było aktywne a ja myślałem że trzeba zamknąć dyskusję więc to uczyniłem
Zakup był dokonany na Allegro Lokalnym a tu nie ma odnośnika do produktu jak kupiłem.
Więc zaznaczam pierwszy lepszy
Chwałą oszustom
to tylko ok 150 zł niech im idzie na zdrowie

oznacz moderatorów