Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jak w obecnej chwili można skontaktować się z kimś z obsługi allegro bez otwierania tego z poziomu zakupu ?
Wczoraj dostałem dziwnego maila z danymi transakcji Przelewy24, na nieznana mi wcześniej kwotę i nieznanego sprzedawcę. Prawdopodobnie ktoś użył mojego adresu mailowego przy tym zakupie. Nie mogę skontaktować sie przez chat - chyba nie ma już albo nie działa a jeśli przez zakładkę kupujący to mogę się odnieść tylko to produktów przeze mnie kupionych.
Mail z Przelewy dziwny, bo nie z info@przelewy24.pl tylko powiadomienia@allegromail.com
Czy któryś z moderatorów jest w stanie mi pomóc ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:46660492 prześlij proszę otrzymaną wiadomość za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres spolecznosc@allegro.pl w treści wiadomości wklej link do tego wątku. Wyjaśnię to!
Wysłane, powinno być na państwa mailu.
@Client:46660492 potwierdzam, że otrzymałam e-mail, konsultuję to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@Client:46660492 sprawdziliśmy to i na Allegro nie ma transakcji o tym numerze. Sprawdziliśmy, że jest taki sklep Leno - https://www.leno.com.pl/ (nie na Allegro), ale sama transakcja nie miała miejsca u nas. Rzeczywiście zastanawia ten adres e-mail, ale może warto sprawdzić, czy nie dotyczy to zakupu ze wskazanej strony?