Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
chcę zapłacić za zakup kodem z karty, niestety nie mam opcji - “Masz kod lub kartę podarunkową?”. w metodach płatności do wyboru mam tylko BLIK, szybki przelew i kartę płatniczą. co ma zrobić? dzięki za pomoc.
@Garrina1, tu znajdziesz informację, w jakich sytuacjach nie wykorzystasz karty. Czy możesz przesłać zrzut ekranu widoczny tuż przed płatnością?
Na wszelki wypadek załączam Ci też swój zrzut ekranu, na którym zobaczysz dokładnie, gdzie powinno znajdować się miejsce na wpisanie kodu karty podarunkowej.
kluczowe było kliknięcie BLIKA, dzięki 😄
@Garrina1, no i super! Udanych zakupów. 😁
a jeszcze jedno pytanie. kod mam na 100 i zadziałał, ale muszę jeszcze opłacić koszty przesyłki 12,00 i tu pytanie czy da się zmienić sposób płatności pozostałej kwoty na "płatność przy odbiorze"? z góry dzięki za pomoc
@Garrina1, zgodnie z regulaminem, nie wykorzystasz karty podarunkowej, jeśli wybierzesz płatność przy odbiorze.
Witam, zakupiłam towar na allegro, zapłaciłam część kartą podarunkową, część dopłaciłam blikiem, niestety musiałam anulować zakup ponieważ się pomyliłam w parametrach urządzenia, które chciałam kupić. Jak teraz będzie wyglądał zwrot ? skontaktowałam się od razu ze sprzedawcą - on ma już status,że zakup anulowany i zwrot poszedł, tylko jak to będzie teraz wyglądało ? czy spowrotem dostanę "kod do karty podarunkowej"? chciałabym zakupić to urządzenie o mocniejszej mocy poprostu.
@ania-k40, otrzymasz zwrot w postaci nowej karty podarunkowej o wartości pierwotnej. Jeśli tak się nie stanie, napisz proszę na: karty@allegro.pl.
dziękuję ślicznie
Witam
Trafiłem tutaj ponieważ pierwszy raz chciałem skorzystać z karty podarunkowej. Doszedłem do tego etapu, i niestety Allegro wciąż nie ułatwia. Kod karty wpisany, ale jedyna opcja to "Płacę blikiem" Co oczywiście nie jest możliwe. Proszę łopatologicznie wyjaśnić, co dalej powinienem zrobić.
@sam381 a czy próbowałeś zmienić metodę płatności? Powinieneś mieć możliwość wyboru np. karty płatniczej lub szybkiego przelewu zamiast BLIKa, który jest zaznaczony na zrzucie.
Tylko że jedynie wybierając blika, można dodać kartę podarunkową. Sam nigdy bym na to nie wpadł. Początek tego tematu.
Precyzując chciałem zapłacić za zakupy tylko i wyłącznie kartą podarunkową. W sekcji "Monety i kupony" dalej "Kupony" nie możliwości dodać karty. Po prostu nie ma żadnego okna do wpisania.
Czy jest możliwe jednoczesne skorzystanie z monet i karty podarunkowej?
Hej. Czy z kart podarunkowych można skorzystać w połączeniu z płatnością np. PayU? Np. kartami płacę 500zł + 200zł PayU.
@zelaznoboki tak, możesz tak zrobić 🙂 Karta podarunkowa obniży kwotę do zapłaty, resztę możesz zapłacić wybraną metodą płatności.
super, mucho gracias 🙂