anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sprawdzić czy sprzedawca jest uczciwy ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Black-Lord
#7 Wielbiciel#

Witam.
Zastanawiam się nad zakupem u sprzedającego KrzychoDDZ dwa drogie telefony. Niby nic podejrzanego ale niepewność w dzisiejszych czasach jest na początku dziennym. Tyle oszustw się wydarza. 
jak Go sprawdzić aby mieć pewność. 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
LEW433
#21 Demiurg#

Sprawdzaj jak długo jest na Alelgro, jakie ma komentarze itd, masz jakieś konkretne pytania to je zadajesz sprzedającemu, masz tam taki przycisk zadaj pytanie. Jest to Firma.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Z tego co widzę to ten użytkownik aktualnie nie ma wystawionej żadnej oferty. 

oznacz moderatorów
rozik2
#11 Animator#

Ma wystawione oferty, ale cudownie ukryte.

Jeżeli wchodzisz z Allegro Biznes - 0 ofert u tego Sprzedawcy

Przy wejściu z trybu Incognito - 18 aktywnych ofert

Właśnie dlatego jest ciągle problem ze sprzedażą i szukaniem ofert 😛

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@rozik2 Faktycznie.
No generalnie niby wszystko spoko ale zastanawiające jest to, że sprzedaje jako firma a zaznaczył że nie wystawia faktury + ma podane ograniczenie prawa do zwrotu (które i tak nie ma tu zastosowania oczywiście).

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

Bo to pewnie drop

oznacz moderatorów
rozik2
#11 Animator#

Z ograniczeniem zwrotu to lepiej je mieć niż nie mieć 😛

Telefon tak czy siak przyjmie normalnie. Nie ma negatywów za to, więc pewnie jest prokonsumencki.

Nie wiem dlaczego Allegro tak utrudnia nam życie 😛 Jako firma też chcę czasami coś kupić bez faktury VAT, bo nie wszystko jestem w stanie ując w kosztach.

Jak chcę kupić seksowne majteczki żonie lub cycatą afro dmuchaną lalkę z firmowego konta to ich po prostu nie znajdę, jeżeli sprzedawca nie wystawia FV 😛

oznacz moderatorów
maxr01
#17 Koryfeusz#

Idź do salonu i kup sobie 2 telefony.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@Black-Lord 

Jeżeli telefony są drogie to rozumiem że Cię na nie stać. Po co więc jakieś kombinacje? Do salonu i święty spokój.

oznacz moderatorów
Black-Lord
#7 Wielbiciel#

Cena jest porównywalna. A w sklepach braki 

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@Black-Lord 

Na Allegro konto firma (to dobrze)

https://allegro.pl/uzytkownik/KrzychoDDZ/oceny

336 komentarzy pozytywnych, zero negatywnych.

Firma to Małżeńska wspólnota majątkowa założona w 2021-10-01. Adres rejestracji zgadza się z adresem na Allegro. Legalna, pełnoprawna sprawdzona firma.

oznacz moderatorów