Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Zastanawiam się nad zakupem u sprzedającego KrzychoDDZ dwa drogie telefony. Niby nic podejrzanego ale niepewność w dzisiejszych czasach jest na początku dziennym. Tyle oszustw się wydarza.
jak Go sprawdzić aby mieć pewność.
Sprawdzaj jak długo jest na Alelgro, jakie ma komentarze itd, masz jakieś konkretne pytania to je zadajesz sprzedającemu, masz tam taki przycisk zadaj pytanie. Jest to Firma.
Z tego co widzę to ten użytkownik aktualnie nie ma wystawionej żadnej oferty.
Ma wystawione oferty, ale cudownie ukryte.
Jeżeli wchodzisz z Allegro Biznes - 0 ofert u tego Sprzedawcy
Przy wejściu z trybu Incognito - 18 aktywnych ofert
Właśnie dlatego jest ciągle problem ze sprzedażą i szukaniem ofert 😛
@rozik2 Faktycznie.
No generalnie niby wszystko spoko ale zastanawiające jest to, że sprzedaje jako firma a zaznaczył że nie wystawia faktury + ma podane ograniczenie prawa do zwrotu (które i tak nie ma tu zastosowania oczywiście).
Bo to pewnie drop
Z ograniczeniem zwrotu to lepiej je mieć niż nie mieć 😛
Telefon tak czy siak przyjmie normalnie. Nie ma negatywów za to, więc pewnie jest prokonsumencki.
Nie wiem dlaczego Allegro tak utrudnia nam życie 😛 Jako firma też chcę czasami coś kupić bez faktury VAT, bo nie wszystko jestem w stanie ując w kosztach.
Jak chcę kupić seksowne majteczki żonie lub cycatą afro dmuchaną lalkę z firmowego konta to ich po prostu nie znajdę, jeżeli sprzedawca nie wystawia FV 😛
Idź do salonu i kup sobie 2 telefony.
Jeżeli telefony są drogie to rozumiem że Cię na nie stać. Po co więc jakieś kombinacje? Do salonu i święty spokój.
Cena jest porównywalna. A w sklepach braki
Na Allegro konto firma (to dobrze)
https://allegro.pl/uzytkownik/KrzychoDDZ/oceny
336 komentarzy pozytywnych, zero negatywnych.
Firma to Małżeńska wspólnota majątkowa założona w 2021-10-01. Adres rejestracji zgadza się z adresem na Allegro. Legalna, pełnoprawna sprawdzona firma.