Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie:)Jestem bardzo zawiedziony i rozczarowany kontaktem z jedną z firm sprzedających u was towary.Na allegro jestem zarejestrowany od 12 lat i z takim czymś nigdy się nie spotkałem.A kupiłem tutaj dziesiątki rzeczy i nigdy nie było problemu!Aż do teraz. W tamtym roku kupiłem od firmy : ALLNOEL_pl urządzenie radioodtwarzacz do auta.Niestety prawdopodobnie uszkodziła mi się kamera którą odesłałem.Problem jest taki,że kontakt z w/w firmą jest bardzo trudny odpisują i kłamią ,że coś wysłali a tak nie jest.Piszę z nimi przez centrum wiadomości gdzie nie odpisują!Dopiero gdy napiszę poprzez dyskusje z waszą pomocą łaskawie odpiszą.Proszę podejrzeć wiadomości które z nimi próbuję pisać ! Kamera którą im wysłałem dostarczona została 19.12.24 i do tej pory do dziś mi łaskawie odpisali że niby mam odpowiedz na maile który tak naprawdę dla mnie jest niedostępny.Ja posługuje się email który mam od lat przypisany do mojego konta:[edytowano].Ta niepoważna firma odpisuje mi ,że wysłała na jakiś inny o którym ja nie mam pojęcia.Dziś tez kolejne jakieś kłamstwo i ignorowanie mnie tym,że wyślą odpowiedz w sprawie reklamacji na mój email z allegro i dalej cisza.Uważam ,że są niepoważni traktują mnie z góry i robią łaskę ,że w ogóle odpiszą.A jeżeli odpisują to wyłącznie kiedy piszę przez dyskusje.O co tu chodzi ?Towar wysyłąm bo jest uszkodzony.Nie dostaje konkretnej odpowiedzi narażają mnie na koszty i kłamią w żywe oczy.Dyskusje które z nimi prowadzę zakańczam że Rozwiązane!a oni dalej mnie kłamią i działają niezgodnie z prawdą.Proszę o interwencje dziekuje
ale po co klikasz dyskusje jako rozwiązane?
działasz sam an swoją szkodę i płaczesz
odnaczasz jako nieorzwiazane i idziesz po protecta
1. sprzedawca nie zna Twojego adresu e-mail, piszą na adres który podaje im Allegro, a Ty te maile dostajesz poprzez Allegro na swój adres
2. skoro zamykasz dyskusje jako Rozwiązaną to znaczy, że nie potrzebujesz pomocy
3. po co podajesz swój adres email publicznie?
chyba próbuje pokazać, że nie otrzymuje maili bo mu się adres nie zgadza. A chyba nie wie, że allegro używa adresów maskowanych i każdy ma swoje, ale nie potrafi ich wyrecytować 🙂
@luzik3000 Już wyjaśniam, tak jak wspomnieli inni forumowicze, zamaskowany adres email to jest identyfikator zamówienia i z niego korzysta sprzedawca - wiadomości są oczywiście przekierowywane na Twój adres przypisany do konta oraz do Centrum Wiadomości. Poprosiłam o wznowienie dyskusji i pomoc doradcy.
Zrobiłem wielki dym i temat się rozwiąże ostrzegam przed ta firmą 2 tygodnie walki z nimi mają w dupie mnie i co pisze ale się przestraszyli allegro i myślę że temat się rozwiąże