Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Widzę w aplikacji saldo -1,20zł w jaki sposób dokonać wpłaty? Nigdzie w aplikacji na telefonie nie widzę takiej możliwości.
Nie wiem, o jakiej apce mowa. Pewnie o Allegrowej. To tu nie pomogę, bo nie używam telefonu do pracy na All. A płacisz tą drogą: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
Jak się nie da! Jak automatycznie link kieruję mnie do aplikacji. Tym linkiem da się zapłacić przez aplikację, tylko z poziomu samej aplikacji nie ma dojścia do tej zakładki! Kolejna porażka!
Zauważ że ten wpis jest z 2020 roku.😂
Zauważyłem dlatego takie informacje trzeba aktualizować albo usuwać żeby nie wprowadzać ludzi w błąd
@Feather aplikacja Allegro jest aplikacją zakupową, dlatego nie ma w niej możliwości przejścia do zakładki Rozliczenia z Allegro. Nie jest to błąd, jednak jak zauważyłeś można przejść do odpowiedniej zakładki klikając na telefonie link do zakładki Rozliczenia z Allegro.
@ravnadzi Złoty dwadzieścia to nie dużo. Obowiązek zapłaty masz od dyszki. Daj sobie spokój z takimi głupotami. Weekend się zbliża. Są ciekawsze problemy w życiu.
@ravnadzi W aplikacji nie opłacisz rachunku. Ta opcja jest dostępna wyłącznie w stacjonarnej wersji Allegro.