Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do niedawna kiedy wyszukiwałam przedmiot, to u góry wyświetlały mi się propozycje od sprzedawców, od których juz coś w koszyku miałam, jak to ustawić z powrotem?
To nie jest rozwiązanie
Kolejna głupia zmiana na niekorzyść kupujących, jak i sprzedających.
"Szukaj wielu" w żaden sposób nie zapewni tego co wyrąbaliście (tak samo jak szukanie w odległości od kodu pocztowego, czy szukanie w zakończonych). Nie da się ustawić żadnych filtrów, więc ta opcja jest bezużyteczna. Do tego w aplikacji w ogóle tego nie ma. Wymyśliliście sortowanie "trafność" z której nikt mądry nie korzysta, bo nie wiadomo jak działa. Zmieniacie "obserwowane" na "ulubione" - zmiana **piiip**yczna - chcę coś obserwować zanim to kupię, a nie muszę tego lubić. Po za wprowadzeniem smarta nie widzę żadnej korzystnej zmiany.
Lubię kupować na allegro (i często kupuję), bo mam wszystko z jednego źródła i nie muszę szukać po wielu sklepach tego co potrzebuję (pomimo, że jest znacznie drożej niż w sklepach). Do tej pory godziłem się z tym. Czas to pieniądz, więc jeżeli mam tracić dużo więcej czasu na szukanie produktów i do tego płacić więcej, to wniosek nasuwa się sam.
Nie chcę takiego rozwiązania. Chcę przywrócenia poprzedniej funkcji 😕
Podpinam się, głosuję obiema rękami za powrotem tej funkcji!!! Ten, kto zdecydował o jej usunięciu, chyba nigdy nie... kupował na Allegro! Przywróćcie ją, proszę!
Zgadzam się z przedmówcami! A najlepsze jest to, że ta nasza funkcja działa na aplikacji mobilnej;)
Ja również się zgadzam. Bardzo brakuję tej funkcji i takie zakupy na allegro zajmują więcej czasu. Dlatego też przerzuciłam się częściowo na zakupy stacjonarnie.
Skasowali najlepszą funkcję, zakupy trwały moment i moznabylo latwiej porownac ceny i wybrać lepszą ofertę. Co z tego ze jest na telefonie jesli chcialabym kupic od 3 sprzedajacych po 30 przedmiotow to jest masakra.. Czy są jakieś realne szanse na powrót funkcji?
Też się czuje zdegustowany zaistniałym faktem, ta funkcja była bardzo użyteczna, jak coś potrzebowałem a nie miałem ciśnienia to dorzucałem do koszyka i lewitowało i jak dobrałem coś innego to kupowałem od jednego sprzedawcy. Łączyć i szukać czegoś na piechotę to masakra, przynajmniej jeszcze z aplikacji mi to działa...
Od kiedy nie ma tej funkcji rzadziej robię tu zakupy książkowe (główny mój cel wizyt na Allgero), no ale cóż, pewnie stała za tym jakaś "logika".
Odkąd allegro nie podpowiada mi przedmiotów od sprzedawców z koszyka powoli przesiadam się na **piiip**. Zawsze jedna paczka, nie trzeba kombinować jak na allegro. I potwierdzam to była najfajniejsza funkcja.
Był taki czas, że Allegro pokazywało w wyszukiwanych ofertach, że są one od sprzedawcy przedmiotów, które były w koszyku. Gdzie to zniknęło ?
Teraz muszę klikać każdą ofertę i sprawdzać kto jest dostawcą.
Nie można by dodać do wyszukiwanych wyników nazwy sprzedawcy ?
Jeszcze gorzej, że nie widać kto jest sprzedawcą...
Usuneli i nie ma takiej opcji, trzeba albo dać "szukaj wielu" albo mi jeszcze z poziomu starej aplikacji mobilnej ta funkcja działa.
Ale niestety pewnie nikt nie przywróci bo zatrudnili kogoś kto nie ma pojęcia o User Experience i dali tej osobie możliwość podejmowania decyzji... Każdy kto korzysta z allegro widzi, jaka to była ważna opcja!
Chyba właśnie problemem jest to, że użytkownicy nie mają kontaktu z kimś decyzyjnym z Allegro, więc może tam w ogóle nie wiedzą, że taki problem się pojawił i jakiś praktykant po godzinach próbował coś z tym zrobić a potem uznał, że się nie da.
Do niedawna kiedy wyszukiwałam przedmiot, to u góry wyświetlały mi się propozycje od sprzedawców, od których juz coś w koszyku miałam. Usunięcie tej funkcji do jakaś UXowa niedorzeczność, gratuluję Allegro, że na tak konkurencyjnym rynku możecie pozwalać sobie na decyzje wywołujące tyle rozczarowania u użytkowników.
Ja też korzystałem często z tej funkcji. Odkąd jej nie ma to nie mam cierpliwości wyszukiwać osobno u każdego ze sprzedawców z koszyka = mniej kupuję.
Miesiące mijają i wygląda na to, że Allegro nie jest w stanie przywrócić tej funkcjonalności albo osoby decyzyjne uznały, że mają ważniejsze sprawy na głowie. Ja rozwiązałem ten problem zmniejszając zakupy na Allegro i korzystając z alternatywnych sklepów. Polecam.
No ja podobnie bo w szukaj u wielu to działa tak że nie działa i musze szukać na piechotę, albo jak znam sprzedawców to wiem co mogę jeszcze dobrać. Generalnie zakupy na Allegro od jakiegoś czasu stają sie dla mnie traumą ze względu na szukanie i bezsensowne marnowanie czasu by wybrać najlepszą ofertę dla siebie.
Nadmienię jeszcze żę jeśli jakiś "mózg" z Allegro czyta te nasze gorzkie żale to proponuje mu użyć funkcji szukaj wielu i odnaleśc 4 przedmioty: multiconstruction 4 mm + multiconstruction 6 mm + multiconstruction 8 mm + multiconstruction 10 mm. Nie ma ani jednego sprzedawcy z tym asortymentem pojedynczo, tak mi koszyk podpowiadał jak już coś miałem od kogoś, a w chwili obecnej nie będe płacił za wysyłkę 1 wiertła które mogę kupić w Leroyu, albo kupował 3 by mieć wysyłkę za darmo.