Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można usunąć wiadomości z rozmowy konkretnego sprzedawcy z centrum wiadomości Allegro?
Wiem, że po 90 dniach wszelkie załączniki z wiadomości zostaną usunięte, ale chcę też usunąć konkretną wiadomość.
@Client:59160663 Nie da się !!!
Usuwanie - chyba się nie da. Ale przydało by się dodać możliwoć oznaczania postów...
@Client:59160663 Nie da się - same znikną po ~6. miesiącach kalendarzowych.
Ale allegro ponoć intensywnie pracuje nad tym, żeby taka opcja pojawiła się jeszcze w tym roku.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Allegro jest zacofane. Jak moze nie byc takiej opcji? Mam cala skrzynke starych wiadomosci, ktore mi przeszkadzaja. Dzisiaj przez przypadek odpisalem komus innemu, niz powinienem. Podstawowa funkcja nie istnieje, ale za to jest allegro lokalnie xD
@lexussgs2 Cześć. Opcja usuwania wiadomości z Centrum Wiadomości jest dostępna od 14 stycznia 2021 roku dla wszystkich użytkowników Allegro. Wystarczy kliknąć w ikonę z trzema pionowymi kropkami, a następnie zaznaczyć wiadomości i przenieść je do kosza.
Możesz usunąć swoje stare wiadomości (jednak tylko na Twoim koncie - wciąż będą widoczne w Centrum Wiadomości rozmówcy).
Dodaliśmy opcję usuwania wiadomości zarówno w przeglądarkach, jak i wersji mobilnej oraz naszych aplikacjach na iOS i Android.
Dzień Dobry.
Kierunek dobry, ale brakuje mi opcji zaznaczenia (w lewym okienku) kilku wątków i możliwości skasowania ich jednym kliknięciem. W chwili obecnej - to droga przez mękę - wyświetlanie pojedynczych wątków, zaznaczanie i kasowanie.....
@anklam Dziękuję Ci za tę sugestię! Przekazałam ją do zespołu zajmującego się rozwojem Centrum Wiadomości. 🙂
Właśnie, też uważam, że powinna być możliwość usuwania całego wątku, a nie tylko poszczególnych wiadomości. To samo tyczy się Allegro lokalnie.
Dokładnie. 100 pytań, 100 odpowiedzi i człowiek siedzi połowe dnia aby to usunąć. Aledrogo robi wszystko aby najlepiej do siebie nie pisać. Paranoja. Robią wszystko aby użytkowi tego portalu życie utrudnić a nie ułatwić. **piiip** znowu co parę dni zmienia regulamin, nie nadąży człowiek za tymi zmianami. Dlatego z **piiip** już nie korzystam. Będzie chyba to samo z aledrogo. Istnieją jeszcze inne portale. Sami doprowadzają się do upadku. Może w końcu powstanie jakiś nowy portal przyjazny i technicznie prosty. Na chwilę obecną człowiek nie siedzący na takich rzeczach nie jest w stanie się po nich poruszać tak są zawiłe. Pozdrawiam
Nadal niestety wiadomości nie można usuwać. Więc aledrogo pisze głupoty. Zresztą jest wiele innych mankamentów. Lecz na **piiip** jest jeszcze gorzej.
Pogadać sobie zawsze można i tyle.
Na allegro pl jest to możliwe, na allegro lokalnie nie ma takiej możliwości
u mnie nie pojawia się ikonka kosza na śmieci
@alfaomega_2010 Prześlij zrzut ekranu z widokiem tego problemu.
W którym to miejscu jest ten kosz?poproszę o zaznaczenie czerwonym kółeczkiem .
Ok. rzeczywiście pojawia się kosz . Może jeszcze tylko dodam, że aby zniknęły wątki/konwersacje, które przenosimy do kosza należy odświeżyć stronę. Bez odświeżenia są nadal widoczne.
Dziękuję
... pamiętny dzień , pierwsza rzecz która zadziałała na Allegro
Czyli nie ma tak super zaawansowanej opcji USUWANIA WIADOMOŚCI na Allegro Lokalnie??
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Dalej nikt na to nie wpadł?