Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Cieszę się, że kolejny raz mam przyjemność oraz możliwość testowania nowych funkcjonalności Allegro, a tym razem również dzielenia się uwagami na forum.
Od kilku lat prowadzę projekt o nazwie "Allegro - dark" https://userstyles.org/styles/121309/allegro-dark ale niestety w ostatnim roku prace nad tym projektem są bardzo utrudnione ze względu na obfuskację klas poprzez skrypt znajdujący się w Webpacku Allegro. Klasy na stronie zmieniają się praktycznie codziennie, więc aktualizacje bym musiał prowadzić 24/7... Pytałem kilka pracowników Allegro, czy byłaby możliwość zachowania normalnych nazw klas na stronie, ale niestety brak odpowiedzi w tej kwestii.
Coraz więcej ludzi korzysta z ciemnych motywów i pojawiło się też "prefers-color-scheme" media query. Google, Microsoft i poszczególne serwisy już używają tą funkcję. Może czas na Allegro? 😊
Witam serdecznie. Przepraszam że wtrącam się w rozmowę.
Chciałem.zapytać czy znajdę jeszcze gdzieś Stara wersję Allegro Sprzedaz ? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i informacje..pozdrawiam
czy telefon czy PC, nie świecą sobie po oczach, jest ok, ale w CSS nie widzę koloru wewnętrznych bloków, i dalej mam czarne, czarny jest zbyt kontrastowy, ciemny motyw to teraz głębokie szarości, tak też ustawiłem w CSS ale właśnie tylko tło strony się zmieniło, na tabele to nie zadziałało.
Ja mam telewizor OLED jako monitor więc ciemny motyw to dla mnie radość dla oczu, które się nie będą się męczyć oraz ekologia 🙂
Jak zmienić tło aplikacji
Sądzę że nie ma takiej możliwości, były wątki i pytania już o tym np: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/ciemny-motyw-allegro/td-p/93
Cześć,
Może to pomóc wielu osobom, ponieważ nie ma oficjalnego ciemnego motywu Allegro, ale jest opcja wymuszenia w Chrome:
1. Wpisz w nowej karcie "chrome://flags".
2. Wyszukaj "Auto Dark Mode for Web Contents".
3. Przestaw na "Enabled with selective inversion of non-image elements".
4. Zrestartuj Chrome.
5. Voila.
Pozdrawiam
Było to już kilkakrotnie poruszane, był nawet "zgłoś swój pomysł" allegro zastanawia się.😁
Nie czytałem całego forum, ale szukałem w internecie rozwiązania, niestety oficjalny ciemny motyw Allegro jest dostępny tylko dla urządzeń przenośnych, a że znalazłem taką opcję, to dzielę się, bo po komentarzach w necie zauważyłem, że sporo ludzi szuka tej opcji 🙂
To przykre, że przez ostatnie 2 lata Allegro nie zrobiło zupełnie nic w tej kwestii, poza zmianą nazwy mojego tematu z "Ciemny motyw Allegro" na "Jak włączyć ciemny motyw Allegro?". Ja takiego tytułu nie ustawiałem! A rozwiązanie tematu poprzez odpowiedź użytkownika hubertn8, to jest żenada. W sensie nie mam nic do tego użytkownika, tylko co do sposobu "rozwiązania" problemu przez Allegro...
Masz rację. Rozwiązanie jak cholera. Już nie wspomnę, że używam Safari na komputerze MAC. Nie o takie rozwiązania tu chodzi a Allegro czy **piiip** śpią w najlepsze zaś strony jebią po oczach zwłaszcza wieczorem. Może ktoś się w końcu ogarnie bo coraz rzadziej korzystam z serwisów. Szkoda mi oczu.
@zibi4u jest małe światełko w tunelu, bo na Androidzie przez Google Chrome jak wyświetlam zakładki "Ulubione" lub "Moje Allegro", to od jakiegoś czasu pojawia się ciemny motyw, kiedy ma się ustawiony ciemny tryb w systemie. Ale to tylko w tych zakładkach. Oby niebawem pojawiło się w większej ilości miejsc i na PC również.
Chyba właśnie po wielu latach doczekaliśmy się domyślnego ciemnego motywu allegro. Myślę, że jest całkiem ok.
Jestem tu własne dlatego, że szukam jak to wyłączyć. Dla mnie koszmar, mam ciemny motyw na iMac i wszystko mi pasuje ale allegro wolałem białe.
@Maikel1989 Jeśli chcesz włączyć jasny motyw, zjedź na sam dół strony Allegro i kliknij w podświetlony przycisk "Motyw urządzenia" i dostosuj wygląd.
👍