anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć wyskakujące okienko o aplikacji Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Weryday
#8 Zapaleniec

Witam serdecznie. 

Mam problem z stroną Allegro. 

Otóż od czasu do czasu bardzo denerwuje wyskakujący okno z propozycją instalowania aplikacji.

Badziew ten jak z fotowoltaicznego horroru wciska **piiip**yczny pomysł z aplikacjami do zakupów. 

Proszę pomóżcie jak tego pasożyta się pozbyć ?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Weryday 

Jeśli korzystasz w telefonie z Allegro poprzed przeglądarkę to okienko z propozycją zainstalowania aplikacji będzie się Tobie wyświetlało, ponieważ korzystanie w telefonie z aplikacji jest przez nas dedykowane.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
drahulec
#9 Pomysłodawca

@gdvorek ale nie jest obowiązkowe???

Mam ten sam problem.

Skoro za każdym razem zamykam i nie chce "skorzystać" to może nie ma sensu mi tego pokazywać?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@drahulec 

Czy napisałem, że jest obowiązkowe?

Natomiast jest to informacja jaką wyświetlamy i nie ma możliwości jej wyłączenia.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
drahulec
#9 Pomysłodawca

@gdvorek ale ja tylko upewniam się, że nie jest obowiązkowe. 

Czyli nie muszę, a skoro nie chcę to nie musicie mnie o to tysięczny raz pytać. Jestem dorosła - widać to po moim stażu na Allegro i wiem czy chcę cos zainstalować w telefonie czy nie.

Ale jak widać: kolejny obraz tego jaki szacunek ma Allegro do swoich klientów

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@drahulec 

Widzę, że ten komunikat jest dla Ciebie trudny i budzi sporo emocji. Przekażę Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
drahulec
#9 Pomysłodawca

@gdvorek 

przypuszczam, że te emocje "budzą się" w bardzo wielu osobach, tylko 99% nawet nie ma pomysłu gdzie to zgłosić.

oznacz moderatorów
Weryday
#8 Zapaleniec

Witam. 

Nie znam zwrotu "nie ma możliwości "

Kod do strony wymyśla i tworzy osoba. Niestety tu trafiła się bezduszna i z zapędami namolnego akwizytora. Takie pomysły w wewnątrz suportu Allegro powodują dezaprobatę u klientów serwisu. 

Liczę że apel na tym forum pokaże że Allegro rozumie swoich klientów i wspiera serwisu w podnoszeniu jakości usług. 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Standard. A jak już będziesz miała to znowuż będą nękać powiadomieniami z prośbą o włączenie powiadomień... Nic nie poradzisz.

Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki 

Doceniam "optymizm" - sobota zapowiada się bardzo… interesująco.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To nie optymizn, nie pesymizm tylko totalna beznadzieja. I nie żartuję  z tym nękaniem o właczenie powiadomień. Ja nie używam delivery. Nie chcę tego. Do inposta wystarczy mi apka inposta... Wieczny spam. Jak nie to to powiadomienia o one boxach. Jak nie o one boxach to jakieś kupony na kategorie w których  nie kupuję i zeby było zabawniej i tak nie chcą się odebrać, a potem mimo braku możliwości odbioru kolejny spam o tym, że kupon zaraz wygaśnie. Wrzuć coś do koszyka to nieraz za godzinę już maila masz. Wyłącz personalizację, bo nic nie daje to co chwilę będą zachęcać do włączenia. Po co? 

Uczciwie powiem, że nawet chińczyki z Te.. potrafia uszanować, że jak ktoś nie chce powiadomień to je całkiem wyłączą. U Was jak się nie chce to się odbiera spam, żeby je włączyć.

Miałam z 10 lat pięknie ustawionego maila z nowymi interesującymi mnie ofertami. Działało jak złoto. Wszystko co dobre zabraliście, a teraz wieczny spam.

Screenshot_31.png