anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyświetlić pytanie. które kiedyś zadałem?

m33m
#8 Zapaleniec#

Witam, swego czasu zadałem pytanie odnośnie dodanej funkcji łączenia ofert.  Jak mogę odnaleźć mój wpis, aby zobaczyć czy pojawiła się jakaś odpowiedź?  Szukanie przez przewijanie wszystkich jest karkołomne. 

Mała refleksja,... podejrzewam że to forum jest celowo nieintuicyjne, zamydlone, aby niczego nie dało się tu rozwiązać, dopytać ...  Jest po to aby nikt nie mógł zarzucić administratorom, że brak miejsca na dyskusje i pytania... No i faktycznie ...miejsce jest.. ale totalnie do niczego nie służące i w niczym nie pomagające.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@m33m Dodane przez Ciebie wpisy sprawdzisz na swoim profilu, w sekcji "Aktywność m33m". Wystarczy, że klikniesz w swój login na forum. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

m33m
#8 Zapaleniec#

Niby proste, ale gdzie znaleźć tą sekcję Aktywność

oznacz moderatorów

m33m
#8 Zapaleniec#

Step by step. ... załóżmy że jestem na stronie głównej Allegro

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@m33m Jak już jesteś na gadane to klikasz np. tu:

komisbell_0-1735823006089.png

lub tu:

komisbell_1-1735823040331.png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@m33m W momencie kiedy jesteś na forum (np. w tym wątku) - kliknij na swój login, wyświetli się opcja "pokaż profil", po kliknięciu w pomarańczowy przycisk, zobaczysz sekcje "Aktywoność" i dodane przez Ciebie wpisy. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

m33m
#8 Zapaleniec#

Po kliknięciu w login trzeba wejść w --"ja w społeczności" i dopiero będzie ---aktywność ..Ale jak wejść w "gadane", gdy jestem na stronie głównej Allegro.. Zdaję sobie sprawę że irytują Was tego typu banalne pytania, bo przecież to takie proste.( dla Was) Ale sam fakt że są takie pytania zadawane ,,powinien skłonić Was do myślenia że jest  z tym kłopot i wypadałoby ten bałagan uporządkować

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@m33m Proszę się nie przejmować, takie pytania nie irytują i rozumiem to, że mogą się one pojawić - od tego jest tutaj forum, żeby pomóc i cieszę się, że wspólnie możemy znaleźć rozwiązanie. 😊 Ze strony głównej Allegro, kliknij w strzałkę po prawej stronie ekranu (obok Twojego imienia), następnie wybierz zakładkę konto, w sekcji Centrum pomocy - będzie dostępna opcja "Zapytaj społeczność". W ten sposób przejdziesz na stronę główną forum, stąd postępuj zgodnie z instrukcją od @komis-bell😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

m33m
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź. Ale zapewne sama Pani widzi jak bezsensownie to wymyślono, trzeba "kliknąć 125 razy" aby gdzieś wejść. Ale najgorsze jest to że jak już się wejdzie na to forum, to potrzebna jest kolejna książka z instrukcją i kolejne "125" kliknięć aby znaleźć coś, co jest PODSTAWOWĄ  i NAJWAŻNIEJSZĄ funkcją każdego forum, a mianowicie przejście do własnych postów i pytań,  aby sprawdzić odzew i odpowiedzi jakie wpłynęły!!!!. To powinno być od razu w pierwszym "klawiszu" i to jeszcze wytłuszczonym. Wydaje mi się że każdy przyzna mi w tym rację. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@m33m, dziękuję za uwagi i sugestie! Powiadomienia na temat nowych komentarzy znajdziesz pod ikoną dzwoneczka w prawym górnym rogu. 
Jeśli potrzebujesz szybszej drogi, aby dostać do forum, to możesz w wyszukiwarce przeglądarki wpisać ''Allegro Gadane'' - pierwszy wynik to nasze forum 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów