Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć
Od jakiegoś czasu mam problem, jak wylogować sie z Allegro?
Nie chce być cały czas zalogowany, a nie mogę odszukać tej opcji.
@heluska81 Korzystasz z aplikacji czy wersji mobilnej strony?
witam nie wiem nie znam sie na tym po prostu włączyłam w telefonie allegro zalogowałam się i to był mój błąd bo już się nie da wylogować wchodzę tak jak opisują wszyscy ale nic nie ma tylko szary pasek (brak wyloguj się )
@heluska81 Czy mogłabyś jeszcze dodać tutaj zrzut lub zdjęcie swojego ekranu, na którym będzie widoczny ten szary pasek?
na zdjęciu w teł jest szary pasek po przeslaniu nie widać go ale widać kreskę oddzielająca zaraz pod napisem skorzystaj ze szkoleń
@heluska81 Może po prostu przełącz widok strony na wersję na komputery.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@heluska81 Jak to, nie wiesz czy używasz apki allegro, czy przeglądarki? Ależ da się wylogować https://allegro.pl/logout.php
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
a chyba wiem ja nic nie pobierałam to pewnie z mobilnej strony korzystam 🙂
@heluska81 Pod sekcją "Skorzystaj ze szkoleń" powinnaś mieć opcję "wyloguj się". Na przesłanym rzucie rzeczywiście jej nie ma, dlatego już wyjaśniam tę sytuację z zespołem technicznym. Jak tylko czegoś się dowiem, wrócę do Ciebie z informacjami.
dziękuje pięknie i pozdrawiam 🙂
@heluska81 Dostałam już informację, że w tej sytuacji powinnaś dokładnie wyczyścić w swojej przeglądarce na telefonie pamięć podręczną oraz pliki cookies. Tutaj znajdziesz dokładną instrukcję jak to zrobić krok po kroku. Po naszej stronie nie ma tutaj błędów i przycisk pojawia się prawidłowo.
dziękuje spróbuje to zrobić pozdrawiam 🙂
po wyczyszczeniu udało się samo się wylogowało
jeszcze raz dziękuje bardzo pozdrawiam 🙂
Dziekuje Wam za odpowiedź.
Skandal, nie widac wyloguj sie,to jest specjalnie robione .[edycja]
Witam
Wchodzi się na Konto >>>Bezpieczeństwo>>> Logowanie i hasło>>> i tam jest wyloguj z danego systemu.
Mam dzisiaj ten sam problem z wylogowaniem, po 13 latach mam chęć zrezygnować z Allegro , co to za informatycy tam siedzą !!!!
Ja też mam ten problem. Najpierw nie chciało mnie zalogować, a teraz nie chce wylogować 🙂
Już mi się odechciało to zgłaszać nawet, bo jak widzę, po 3 latach wciąż to samo:)
No i te wszedobylskie pytania co kilka minut/sekund... (poniżej)
Panie administrator!!! @msniezek
@macgyver74 napisz proszę dokładniej gdzie występuje ten problem i co się dzieje, gdy klikasz "wyloguj się"?
W aplikacji wylogujesz się wchodząc w Moje Allegro > Konto > "Wyloguj się" (na dole strony).
W przeglądarce wybierz "Konto" (z rozwijanego menu), na dole będzie "wyloguj się".