Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
jestem sprzedającym na Allegro. Co zrobić by uzyskać opinie sprzedających?
pozdrawiam.
Sprzedawać, możesz w paczce dołączyć ulotkę o informacji i podziękowaniu za komentarz(nie wszyscy to pochwalają) możesz po opłaceniu w wiadomości, Allegro same przypomina o dodaniu komentarza. Albo niech znajomi zakupią.😘
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ktoś tutaj namawia do działań niezgodnych z regulaminem 😐
@Client:61691861 Ciężka sprawa , poczytaj : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/naprawa-reorganizacja-system...
Pewnie ci chodzi o smarta 5 pozytywnych komentarzy? Popros znajomych by u ciebie cos kupili nawet popierdulke za 5zl i niech ci zostawia pozytyw
Ale przecież do smarta na prywatnym nie trzeba tych 5ciu komentarzy. Jak włączysz paczkomaty po 9.99 i uzupełnisz zwroty do powinien się od razu włączyć. Przynajmniej ja tak miałam. Konto było aktywne z półtora miesiąca ale wszystkie aukcje wystawiane z jedną datą i od razy wskoczył smart. W warunkach jest chyba, że 5 komentarzy lub połowa numerów przesyłek uzupełnianych w terminie. Ale ja miałam smarta zanim pierwsze przesyłki wyszły. Nie wiem jak reszta, bo sorry czołg mi na głowie nie jedzie i nie będę do 5ciu punktów dziennie zasuwać xD.