Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam zaciagniete kupony podarunkowe na swoje konto i próbuje wybrać te karty jako metoda zakupu. Niestety podczas finalizacji zakupu klikając potwierdz nic sie nie dzieje. Metodat tao nie jest zaznaczona u tego sprzedawcy.
@Carsgn Czy przy próbie zaznaczenia kart podarunkowych, pojawia się jakiś komunikat? Jeśli tak to jaki? Pomocne będzie jeśli załączysz zrzuty ekranu z momentu składania zamówienia z widoczną całą stroną tj. paskiem adresowym strony, datą oraz godziną (zasłoń na zrzucie swoje dane).
Niestety zniknał mi sprzedajacy całkowcie - nie ma tego w mojej historii zkupu jako "kupione" czy "w przygotowaniu" więc nie mam jak podać tych sczegółów i zrobic zrzut.
Karty podarunkowe mogą być to wybranego asortymentu.
Czy li rozumiem ze jesli ta opcja "Karty podarunkowe" jest widoczna podczas zakupu ale nieaktywna i nie można na nia kliknąc, wtedy sprzedający po prosu nie sprzedaje towaru przez przez karty podarunkowe tylko innymi metaodami które as aktywne
@Carsgn jeżeli zakup spełnia warunki kart podarunkowych - to powinieneś mieć możliwość wyboru ich podczas składania zamówienia. Nie skorzystasz z nich w "Szczegółach zamówienia.
Żeby skorzystać z kart podarunkowych, przejdź do składania zamówienia - na formularzu, wybierz metodę dostawy, następnie zaznacz jedną z dostępnych metod płatności (blik, karta, przelew, itd.) i na dole strony będzie dostępna opcja zaznaczenia kart podarunkowych przypisanych do konta. Jeżeli przy danym zakupie nie będzie mogła być użyta karta podarunkowa - to wyświetlimy informację o przyczynie.
Ok już wiem gdzi ejst przyczyna, płatnośc za przesyłka nie da sie zaciągnąć z bonu, musi byc opłacone oddzielnie. Pozdrawiam