Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jaki status ma przesyłka która jest w punkcie. Od 2dni mam w Allegro kolporter w doręczeniu, miała być we wtorek jest czwartek nadal jej nie ma. Czy będzie status doręczona do punktu albo doręczona?
@christophersss, mogę Cię prosić o numer zamówienia?
7376010761
@christophersss, dziękuję - niestety to nie jest numer zamówienia. Numer zamówienia ma wygląda tak, jak na zrzucie poniżej:
33cb99e1-1416-11ec-8c41-5ff62d3e65b2
Coś czuje, że dzisiaj tez nie dojdzie. 😩 wczoraj w punkcie o nią pytałem to powiedziała miła Pani ze dostanę smsa z kodem, do teraz nie dostałem a mamy piatek, miała być we wtorek.
Hm, raz mi się przytrafiło w Ruchu - paczka doszła, czekała, ale urządzenie przyjmujące i do wydawania zepsute - dlatego nie dostawałem kodów itp. Może coś się popsuło?
Nawet nie wiem gdzie zadzwonic żeby zapytać, nic nie wiem.
Ale do czasu doręczenia towaru sprzedawca odpowiada za przesyłkę, skoro nie wiesz gdzie zadzwonić pytaj jego, np poprzez pytanie do sprzedającego.W "Moje zakupy", szczegóły masz taką możliwość.
To już zrobiłem ale brak odzewu sprzedającego.
christophersss Ot i cały Kolporter , nic dodać i nic ująć .
Teraz właśnie dostałem info, ze jest do odbioru. Dziekuje wszystkim i pozdrawiam.
Zawsze tak jest z nowym dostawcą , oczywiście może się to odbić na ocenach dla sprzedających.
Kolejna forma dostawy na której można się nieźle przejechać .Było dobrze to zachciało się allegro mieszać w ustawianie dostawców i teraz jest mętlik z którym nikt sobie nie radzi.