anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jakie legalne wspomagacze licytacji

krzych1719
#7 Wielbiciel#

Witam, jakie są legalne wspomagacze, boty i automaty do licytacji?

Żeby nie było że o system sie rozchodzi - biorąc udział w 4 licytacjach, w 3 miałem problem, że mnie od razu przebijano przy końcówce sekund. I to nie tak jakoś losowo, a na zasadzie:

1. ja daję przebitkę kilkadziesiąt zł, popup "twoja oferta jest najwyższa..."

2. sekunda czy dwie później wpada kontra o 5zł wyższa niż moja

3. przegrana.
Doszło też do tego, że ostatnią licytację udało się w samą ostatnią sekundę przelicytować. Też o więcej niż proponowane kilka zł, znowu "najwyższa". I co? I **piiip**o, w <1s które było między moją ofertą, a końcem, czwarty raz ten sam skrót w wygranych licytacji, znowu o max 5zł przebicie względem mnie, gdzie znowu przebijałem kilkanaście/dziesiąt. Ja rozumiem, że weekend, się wyspać można. Ale wątpię by tu w grę wchodził aż taki refleks.

Ma ktoś jakieś ciekawe rozwiązania? Może na git jakiś kod, co by na vps sobie postawić jakiś private-sniper? Ofc, w ramach legalności, bo skoro tak perfidnie 4 razy pokonać się komuś udało mnie i jeszcze z jedną conajmniej osobę, w tym w tę samą sekundę co ja dałem przebitkę "najwyższą" i licytacja miałą się skończyć, to chyba jednak legalne jest cwaniakowanie.
A i czy jakiś hosting z jak najnizszym latency względem serwisu polecacie do takiej zabawy?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Client:44052296
#21 Demiurg#

Większość osób korzysta z ogólnodostępnych serwisów np. aukcjoner, snajper...

oznacz moderatorów