anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jestem w domu a Kurier nie chce wnieść paczki

MAMY ROZWIĄZANIE!
WebSpideyJV
#9 Pomysłodawca#

Witam, ostatnio mam przypadek z Kurierem któremu nie chce sie wnieść 18 kilogramowej paczki na piętro i raz nawet celowo napisał że nie było mnie w domu, mimo że czekałem na niego do wieczora, co najlepiej zrobić, skoro dawałem zgłoszenia do DPD i nic to nie daje ?

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22
kostas11
#21 Demiurg#

@WebSpideyJV pewnie że nic nie da, kurier nie tragarz 😄 są to podwykonawcy, brak kurierów i nic im nie zrobią 🙂 

U mnie jak DPD podjeżdża po paczki staje pod sklepem i dzwoni do wszystkich na ulicy popalając fajeczkę żeby zeszli bo ma paczki 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@kostas11  może i nie tragarz, ale u mnie taki jeden z DPD sam targa paczki, chociaż mamy specjalny wózek do ciężkich przesyłek i inni kurierzy z niego korzystają, bo już wiedzą gdzie stoi😉

oznacz moderatorów
WebSpideyJV
#9 Pomysłodawca#

Jakby było jasno napisane, np trzeba pomóc kurierowi, podstawa prawna itp, ale skoro po prostu komuś sie nie chce, bo nie musi sie chcieć, a Kurier ma taką prace, to prace trzeba wykonywać, a mnie to po prostu wkurza że komuś sie czegoś nie chce albo kłamie że cie nie ma w domu mimo że sie czeka nie raz, cały dzień

oznacz moderatorów