@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ile będzie ważna kartą i czy będzie trzeba limit wykorzystać jednorazowo ,i czy kod otrzymam natychmiast po opłaceniu
@Agent555 O jaką kartę konkretnie Ci chodzi?
@nat_not karta podarunkowa , chciałbym wykupić na kwotę 500 zł , stąd moje pytania przed zakupem tej karty
@Agent555 Kartę musisz wykorzystać w ciągu roku od zakupu. Dostaniesz ją w formacie pdf. w mejlu od razu po zakupie. Jeśli nie wykorzystasz przy jednej transakcji całej wartości karty podarunkowej, resztę możesz przeznaczyć na kolejne zakupy. Po pierwszym użyciu zapiszemy kartę w sekcji Zniżki na Twoim koncie – podczas kolejnych zakupów wybierzesz ją na formularzu dostawy i płatności. Znajdziesz ją też w zakładce Kupony.
@nat_not jeszcze 1 pytanie
Czy kod będę musiał podać tylko przy pierwszej transakcji , czy przy każdej
@Agent555 jeśli karta będzie miała większą wartość niż kwota Twojego zakupu wystarczy, że kod wpiszesz raz. Potem będzie do wykorzystania w zakładce Zniżki w formularzu płatności i dostawy.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo przepraszam chciałbym otrzymać odpowiedź.
Dziś byłem w Żabce kupiłem 2 karty podarunkowe po 200, 2x200.
Moje pytanie
Zrobiłem 1 transakcje musiałem 1xl zapłacić blikiem, chce dokonać 2 zakupu muszę znowu zapłacić blikiem 1 zł.
Czy przy każdej nowej transakcji trzeba blikiem płacić 1xl . Karta podarunkowa
Każda transakcja musi być płatna gotówka minimalnie 1 zł
@Client:44052296 po raz pierwszy korzystam z tej formy płatności. Nie wiedziałem że tak ma być. Dzięki za odpowiedź
Ale od opłat nie jest pobierana prowizja , więc dlaczego 1 zł prowizji jest
@Agent555 to nie jest prowizja tylko zwykła opłata za zamówienie.
Jak masz przedmiot np. za 500 zł to banem płacisz 499 i 1 zł "gotówka"
Za transport też się płaci gotówka