anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Karty podarunkowe oszustwo allegro

pigmej009
#8 Zapaleniec

Cześć. uważajcie na karty podarunkowe allegro (ODRADZAM) Dostałem karty na prezent na moją prośbę.

Z karty nie mogę skorzystać w kategorii do której jest przypisana czyli sport i turystyka.

Chciałem zakupić przedmiot w tej kategorii ale oczywiście podkategoria militaria nie podlega zakupom karty podarunkowej o czym nie było w regulaminie ponieważ są dwa regulaminy dotyczące kart podarunkowych. (a może jest ich więcej)

jeden regulamin znalazłem na stronie allegro drugi otrzymałem mailem po kontakcie z allegro

Brawo Allegro

Zrzut ekranu (11).pngZrzut ekranu (12).png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@pigmej009 Jeśli dostałeś karty podarunkowe do wykorzystania w dziele Sport i Turystyka, to tylko produkty z tego działu (poza kategorią Militaria) możesz opłacić przy ich użyciu. Masz tę informację na drugim zrzucie. Nie wiem gdzie konkretnie zakupiono karty, które otrzymałeś, ale jeśli była to platforma z benefitami np. MyBenefit, taka informacja znajduje się w opisie i klient ma do niej dostęp przed zakupem:

nat_not_0-1768846716505.png

Natomiast informacja z pierwszego zrzutu dotyczy kart podarunkowych, które nie mają określonego działu, w którym można je wykorzystać. Sam decydujesz, w której kategorii dokonasz zakupu i wykorzystasz kartę podarunkową do zapłaty. To są zasady ogólne, dotyczące wszystkich kart podarunkowych.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pigmej009
#8 Zapaleniec

Ok. Dwa regulaminy to już przekręt. Planowałem kupić sobie coś od dawna w podkategorii militaria, przeczytałem regulamin (1 w załączniku) więc powiedziałem mikołajowi że mogą być karty podarunkowe allegro w kategorii sport i turystyka a dziś się dowiedziałem że **piiip** bo militaria wyłączone i istnieje inny regulamin którego Mikołaj nie przeczytał więc uważam to za wałek. KATEGORIE, PODKATEGORIE , POD POD KATEGORIE i REULAMINY I PODREGULAMINY. JAJA SOBIE ROBICIE

oznacz moderatorów