Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W zwiazku z tym, że Allegro nie pomogło mi z nieudaną transakcją w lutym zgłosiłam sprawe na policje. Jutro mam iść składać zeznania i okazuje sie, że wiadmości z grudnia sa pokasowane, a cała dyskusja zaczyna sie od dnia 6 styczeń? Dlaczego Allegro kasuje wiadomosci z dyskusji? Wiem, że policja z wami sie kontaktowała jakiś czas temu. Wyglada to bardzo, żle że kasujecie wiadomości które sa dowodem w sprawie i są nie na reke sprzedajacej.
@iwonassss wiadomości może znikają z widoku ale na pewno będą dostępne na żądanie organów ścigania.
Zapytaj oficjalnie allegro ale nie mogą tak sobie zniknąć.
Nie moge zapytac allegro bo w wiadomosci do nich musze zaznaczyc ktorego produktu to dotyczy, a że to zakup z listopada to juz nie moge go wyszukac. Kabaret! dlaczego zaden z moderatorow sie nie odezwał mimo, że byli zaznaczeni?
@iwonassss "... a że to zakup z listopada to juz nie moge go wyszukac."
Dziwne, ja widzę zakupy z czerwca 2021 więc z dwóch lat i jest opcja "Pokaż więcej" ale już dalej nie sprawdzałem.
Może masz coś nie tak w ustawieniach?
Mi pokazuje od stycznia zakupy tylko:)
Masz na myśli centrum wiadomości czy dyskusję?
dyskusje ze sprzedawca
@iwonassss Przepraszam, że musiałaś czekać na nasza odpowiedź. Jeśli policja zwróci się do nas z wnioskiem o udostępnienie informacji w danej sprawie, oczywiście przekażemy im wszelkie dane, które posiadamy, bo jesteśmy do tego zobligowani. Wiadomości mogą nie być dostępne w widoku dla Ciebie, ale posiadamy ich zapis, więc na pewno nie zostały skasowane.
"Wiadomości mogą nie być dostępne w widoku dla Ciebie"
@_HolaOla_ przepraszam ale do kogo pisał sprzedający, że kupujący tego nie widzi ?
Troche słabo to wygląda, moge tylko przypuszczać, że takie zagranie jest efektem niezgodnych z prawem wypowiedzi pracownika allegro.
Nie pozostaje nic innego jak robić screeny podczas dyskusji i ostrzeganie innych przed takim działaniem serwisu
To prawda, ja mam takie sprzed miesięcy, lat. Teraz to już pamiątka ale....🙂
@Client:80340374 Autorka tego wątku nie podała tutaj żadnych szczegółów, które pozwoliłyby mi namierzyć tę dyskusję, a nie jest wykluczone także, że chodzi o korespondencję przez centrum wiadomości, gdzie wiadomości są dostępne przez 6 miesięcy.
Od jakiegoś czasu wiadomości czat na allegro lokalnie, z okresu wstecz, starsze niż 12 miesięcy są kasowane .Widnieje przy nich taki monit.
Policja już do was sie odzywała, ale dzisiaj dostałam informacje żeby samemu wchodzić na droge cywilną, ze sprzedawca i przez to iż usuwacie wiadomosci z dyskusji nie moge odpowiednio przygotować dokumentow dla mecenasa 🙂
slabo i to bardzo z waszej strony, chronicie oszustów