Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry!
Mam pytanie dotyczące programu "Gwarancja najniższej ceny". Kupiłem na Allegro produkt za 409 zł który miał oznaczenie "Gwarancja najniższej ceny". Później zauważyłem, że taki sam produkt na Am__zonPL kosztuje 250 zł. Zgłosiłem tańszą ofertę, ale po kilkach dniach na Am__zonPL dostawa tego produktu zmieniła się drastycznie z kilku dniu do kilku miesięcy. Później za jakiś czas znowu dostawa na Am__zonPL zmieniła się na 7 dni. Teraz w ogóle produkt na Am__zonPL kosztuje 350 zł i dostawa 8 stycznia. Allegro będzie weryfikować moje zgłoszenie dopiero w następnym miesiącu. Stąd moje pytanie: Czy mogę dowiedzieć się, według jakich zasad weryfikowane są zgłoszenia? Jak Allegro sprawdza dostępność towaru oraz jego cenę, jeśli zgłoszenie będzie rozpatrywane np. za miesiąc, a cena i czas dostawy mogą ulec znacznym zmianom? I czy można to zweryfikować wcześniej? Bo nawet teraz mogę kupić to taniej i zwrócić ten produkt zakupiony na Allegro. I jeszcze jedna kwestia. Na Allegro sprzedawca zrobił błąd w opisie produktu, ale np. kod producenta na Allegro i na Am__zonPL jest taki sam.
Z góry dziękuję za odpowiedź!
@Client:100195166 wnioski sprawdzamy maksymalnie w ciągu 30 dni od zakończenia akcji, decyzję otrzymasz w wiadomości mailowej na adres przypisany do konta Allegro.
Tak, ja to wiem. Tylko chciałbym się dowiedzieć, jak takie oferty się sprawdzają. Gdzie można poczytać o algorytmie porównania ofert. Bo kiedy ja zgłosiłem ofertę, to cena i termin dostawy były inne niż teraz. A co dopiero za miesiąc.
@Client:100195166 konsultuje te kwestie. Gdy tylko ustalę szczegóły, wrócę z informacją.
Dziękuję!