anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koniec z punktami Orlen Vitay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
marcelinwojcik
#7 Wielbiciel

Czy to zakończenie współpracy i brak możliwości otrzymywania punktów Orlen Vitay za zakupy na Allegro?
Wczoraj Allegro zniknęło z zakładki "Sklepy Partnerów".

oznacz moderatorów
30 ODPOWIEDZI 30
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marcelinwojcik Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowidzią.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@marcelinwojcik Dostałam informację, że współpraca trwa. W tej sytuacji zachęcam do kontaktu w tej sprawie bezpośrednio z Orlen Vitay.

Natalia
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nat_not nie ma Allegro i nie ma RTVAGD 😞

@marcelinwojcik dziś maja jakieś prac servisowe w apce orlena może to jest powodem, wczoraj był dostępny allegro 🙂

#7 Wielbiciel

Na oficjalnej stronie allegro już nie widnieje jako jeden z partnerów. Więc czy oby na pewno współpraca trwa...

oznacz moderatorów
lukasz_991
#7 Wielbiciel

Trwa ale nie trwa, czego tu nie rozumieć? 🙂

oznacz moderatorów
lukasz_991
#7 Wielbiciel

@nie wiem jak u innych ale 10 minut po kontakcie z Vitay, Allegro znów pojawiło się po kliknięciu zakładki „wszystkie”. 

oznacz moderatorów
jammindaar
#8 Zapaleniec

U mnie teraz na zmianę, raz jest, raz nie ma, wraz z Allegro znika kilkoro innych partnerów Vitay;)

oznacz moderatorów
Arielostrowski
#7 Wielbiciel

A ja wczoraj tj. 16.07.2026 otrzymałem wiadomość, że tymczasowo allegro nie znajduje się w ofercie Orlen.

oznacz moderatorów
MarekWowski
#7 Wielbiciel

Potwierdzam, informacja sprzed chwili z infolinii Orlenu - aktualnie nie mają podpisanej umowy z allegro i promocja z punktami za zakup przez allegro jako u partnera nie działa.

oznacz moderatorów
Client:39939312
#2 Obserwator

gdy zniknie allegro wystarczy w aplikacji vitay zgłosić problem do centrum pomocy i wtedy aplikacja się odświeża i allegro z powrotem się pokazuje. dwa razy tak robiłem i za każdym razem się pojawiało po tym gdy znikło. niestety ale zasypywanie supportu to jedyna metoda. support odpowiada że tymczasowo wyłączone z przyczyn technicznych. 

oznacz moderatorów
MarekWowski
#7 Wielbiciel

Hmm, Vitay na iOS. Zakładka Pulpit, przewijam na dół do Sklepy partnerów - allegro nie widać. Klikam Więcej - allegro nadal nie widać. Przechodzę do zakładki Usługi i do Strefa partnerów. Allegro nagle pojawia się - jako baner na pół ekranu a poniżej kafelki, wśród nich ponownie allegro. Czy wejdę w baner czy w kafelek - kliknięcie przycisku Wejdź do sklepu nie powoduje żadnej reakcji (nie otwiera się przeglądarka, jedynie przycisk „wciska się”). Po powrocie do Pulpitu i przewinięciu do Sklepów partnerów na dole - allegro magicznie pojawia się, ale również nie działa link pod przyciskiem

oznacz moderatorów
jammindaar
#8 Zapaleniec

U mnie identycznie, ale suport odpowiedział, że do odwołania będzie link nieaktywny, nie ma podpisanej umowy z Allegro, nic więcej nie wiadomo.

oznacz moderatorów
Client:103492933
#7 Wielbiciel

Pokazuje się, ale link nie działa. Nie przenosi na allegro. 

oznacz moderatorów
Client:103492933
#7 Wielbiciel

Pokazuje się, ale link nie działa. Nie przenosi na allegro. 

oznacz moderatorów
KARLOSZ1_Z1
#1 Nowicjusz

oznacz moderatorów
maryo_
#7 Wielbiciel

Dostałem odpowiedź od wsparcia Vitay:

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt. Uprzejmie informujemy, że z dniem 15 lipca zakończona została współpraca z Partnerami: Allegro, RTV Euro AGD, zooplus oraz Lidl.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@maryo_ a ja dostałem odpowiedź że z powodów technicznych do odwołania allegro nie ma w punktach 😄

#7 Wielbiciel

Czyli co kto chce odpowiadają 🤣 

Nie wiadomo czy czekać czy co robić...

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@maryo_ według informacji, które otrzymaliśmy - wciąż współpracujemy w ramach programu Vitay. Poprosiłam dodatkowo o zweryfikowanie sytuacji w związku z informacją, którą otrzymaliście od zespołu Vitay. 

Sandra
oznacz moderatorów