Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas otwierania skrytki paczkomatu (dane paczki wpisywane na ekranie), gdy skrytka otworzyła się podjechało auto, wyskoczył kierowca i wyjął paczkę, wskoczył do auta i odjechał. Córka myślała, że facet otworzył skrzynkę zdalnie, więc jeszcze raz wpisała dane, skrytka otworzyła się, ale była już pusta. Była to a sama skrytka, z której wyjął paczkę kierowca. Zgłosiliśmy sprawę na policję. Jakie będą efekty zobaczymy. Chciałam jednak dopytać czy mogę w takiej sytuacji zgłosić to do Allegro albo Inpost? Czy istnieje możliwość odzyskania środków z zamówienia?
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
Oczywiście że należy zgłosić, sytuacja bardzo dziwna i nietypowa, Allegro i sprzedajacy >jeżeli to firma odpowiadają za towar do chwili odbioru. @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LEW433 Ty tak na serio ????
Co ma sprzedawca do kradzieży paczki po otworzeniu skrytki ???? Kod wpisany, odbiór podpisany !!!!
@Karinka-86 Jeśli ta sytuacja wydarzyła się pod paczkomatem Inpost to do nich należy się zgłosić, ale za przesyłkę odpowiada nadawca, więc najlepiej gdy to sprzedający złoży wniosek o sprawdzenie monitoringu.
Albo ja dmuchnął celowo albo sam zdalnie coś wpisywał i myślał że to jego skrytka się otwarła . Na pewno trzeba zgłosić. Pod paczkomatu czasem dzieją się takie różne cyrki zwłaszcza jak naraz kilka osób różnymi metodami się obsługuje . Sam niedawno byłem świadkiem jak jeden klient podjechał i szybko wklepal jakiś zwrot ,włożył i odjechał nie kończąc na klawiaturze swojego działania . Po czym od razu podszedł drugi i widząc nie dokończona operacje kliknął anuluj po czy skrytka tego co odjechał się otwarła .