Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:112920253 to z którego piszesz? Widzę, że zostało już zabezpieczone i masz włączoną dwuskładnikową weryfikację, więc powinno być już okej.
podałam e-mail bo ktoś niby kupił telefon ode mnie i po chwili zaczęło wszystko padać
a mam allegro pay i tam weszło to 3900 za telefon. Też nie wiem jakim cudem tak się to robi
@Client:112920253 samo podanie e-maila nie wiąże się konsekwencjami, ale jeśli kliknęłaś link przesłany w wiadomości e-mail, przeskanuj proszę urządzenie programem antywirusowym oraz zmień wszystkie hasła.
Na Twoim koncie nie doszło do żadnych zakupów, ostatnie zamówienie jest z 30.04 i zostało opłacone BLIKiem, nie ma żadnego ukrytego zakupu.
Co masz na myśli, że weszło 3900 zł za telefon? Jeśli takie środki dostępne są w Allegro Pay, to są to środki do wykorzystania dla Ciebie na zakupy (spłacasz to w ciągu 30 dni).
Kupujący nie zapłacił Ci za telefon, zabezpieczyliśmy już jego konto.
Nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane, a oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach, kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, gdy ktoś zapłaci, wpłata będzie widoczna tutaj.
Daj proszę, czy teraz już wszystko się zgadza? Jeśli nie, napisz proszę co Cię niepokoi?
nacisnęłam zdjęcie jakie mi wysłał ale to nie był link tylko zdjęcie i nigdzie mnie nie przekierowało. Boże co za czasy
@Client:112920253 w takim razie nic się nie stało, Twoje konto jest zabezpieczone. Tak, trzeba teraz uważać.
Na przyszłość zawsze jeśli ktoś przesyła dziwny link, pisze w dziwny sposób, lub (tutaj na pewno w przypadku Allegro Lokalnie) prosi o podanie numeru telefonu, adresu e-mail lub przesyła kod QR do pobrania są to próby wyłudzenia danych i od razu zgłaszaj nam tutaj takie wiadomości.
Dobre czy złe ..te czasy?🤔
Wczoraj przyjaciela chcieli wyciąć na 18 tys przez **piiip** aż bank zerwał lokatę. To chyba do bani te czasy
Każde pokolenie ma swój czas, z pewnością jest wiele oszustw.☹️
sprawdziłam i nie jest okay
😯