Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kliknęłam potwierdzenie odbioru paczki która nie zostala jeszcze nadana ( płatność allegro PAY ) - co zrobić ? Czy moge w jakiś sposób anulować potwierdzenie odbioru ?
Mówimy o zakupie z odbiorem osobistym, to nie ma znaczenia dla kupującego.
Nie - paczka ma być nadana kurierem
@milena_fd W którym miejscu kliknęłaś potwierdzenie odbioru? Czy sprzedający już wysłał paczkę? Kontaktowałaś się z nim w tej sprawie?
w zakładce moje zakupy, nie wysłał ponieważ zakup - piątek o 19 , potwierdzenie odbioru pomyłkowo kliknięte godzinę poźniej - sprzedający w tych godzinach nie pracuje więc nie kontaktowałam się z nim.
@milena_fd Najlepiej będzie, jeśli napiszesz do niego wiadomość z informacją o pomyłce. Sądzę, że wtedy nie powinno być problemów z wysyłką.
@milena_fd Wyślij wiadomość sprzedającemu, masz w zakładce "zapytaj o zakup", będzie dowód że kontaktowałaś się z nim.
@milena_fd
Czy kliknęłaś na przycisk "Zamówienie otrzymane" ?
Nie pamiętam dokładnie ale chyba tak - teraz widnieje jako przesyłka odebrana. W zakupach na samej górze transakcji, tam widniała informacja zakup opłacony w szczegółach dostawy
@milena_fd
Upewnij się, że zakup był na Allegro, a nie na innym pomarańczowym portalu (który ma właśnie taki przycisk).
na pewno na Allegro