zakupilam zegarek damsk dn 11.03 ,przyszedl nie dawno.
jak tylko zalozylam na reke wypadla ta czesc ktora trzymala pasek,
chce oddac, ten zegarek,
ZEGARMISTRZ NAPRAWIL MI GO ALE SIE ZRAZILAM ,
mam jezcze koperte z dostawy, gdie mam wyslac ;tranzakcje BI/opt/x/////XX,
ORDER number,platnosc BLIK w inter 93545162066,allegro.pl
moj [edycja]zapl 47,94 co mam zrobic zeby odeslac i otrzymac zwrot.Elzbieta [edycja]
Zegarek był użytkowany (krótko ale był ) i uległ uszkodzeniu to trzeba było od razu zgłosić reklamację u sprzedającego i go odesłać w celu jej rozpatrzenia. Reklamację możesz złożyć nadal ,tylko musisz się z tym liczyć że sprzedawca nie musi Ci oddać całych środków a przedmiot sam naprawić lub wymienić na inny sprawny.
@ela77_7a a zegarek był już z zamontowanymi paskami czy trzeba było je założyć? Może źle zostały zapięte teleskopy?
Zwrócić możesz. W szczegółach zakupu masz zakładkę Zwrot ale jak na zegarku jest jakiś ślad to sprzedawca może potrącić kwotę zwrotu.
Może lepiej złożyć reklamacje jak faktycznie teleskopy nie trzymają.
nie trzymaja teleskopy ,jedem mi zalozyl zegarmistrz, to drugi wypadl, nie stac mnie , chce oddac jak to zrobic e.w
W szczegółach zamówienia wejdź w zakładkę zwroty i wybierz odpowiednią opcje.
w następnym kroku powinna być opcja sposobu odesłania.
@ela77_7a przykro mi, że kupiony produkt okazał się wadliwy.
Tak jak napisał Client:44052296, w szczegółach tego zamówienia znajdziesz formularz reklamacji, zaznacz proszę odpowiedni powód reklamacyjny (towar uszkodzony, ale paczka jest cała). W ten sposób zgłosisz problem sprzedającemu, to sprzedający powinen zapewnić Ci etykietę wysyłkową, abyś odesłała do niego produkt, następnie musi wydać decyzję reklamacyjną w ciągu 14 dniach od zgłoszenia reklamacji.
Jeśli będziesz potrzebowała naszego wsparcia na czacie reklamacyjnym możesz poprosić o nasze wsparcie. Tutaj na forum oczywiście też chętnie pmożemy, ale pierwszy krok to złożenie reklamacji do sprzedającego.