Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@eustachowicz czy po zalogowaniu do aplikacji pojawiła się możliwość odbioru kuponu?
Niestety nie, w kuponach widnieje informacja: „Nie masz aktywnych kuponów w tym momencie. Wyczekuj promocji i informacji o przyznanym kuponie.”
@eustachowicz kupon powinien być już widoczny na Twoim koncie 🙂
Dziękuję 🙂
U mnie również nie ma kuponu za zalogowanie w aplikacji. a wszędzie sprawdzałam
Cześć, @Client:130501920. Już to sprawdzam, daj mi chwilę.
@Client:130501920, już otrzymałaś kupon. Powinnaś go zobaczyć po zalogowaniu do aplikacji, na stronie głównej, pod pomarańczowym przyciskiem ''Odbierz''.
Dzień dobry
zainstalowałam aplikację lecz nie widzę nigdzie kuponu na kwotę 15 zł
Jak się należy to odbierasz go w aplikacji.
Cześć, @Client:49698235. Po zalogowaniu do aplikacji powinnaś zobaczyć na stronie głównej pomarańczowy kafelek z napisem ''Odbierz'' - pod nim znajduje się kupon.
Dzień dobry, po zainstalowaniu aplikacji również nie otrzymałem kuponu, mogę prosić o pomoc?
@Client:28608103 wyjaśniam to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Witam
Czy promocja z kuponem 15zl za zainstalowanie aplikacji jest nadal aktywna?
@konto zamknięte tak, ale kupon 15 złotych za instalację aplikacji i 15 złotych za pierwszy zakup może otrzymać wyłącznie nowy użytkownik aplikacji.
Czy moge dostać link do regulaminu tej akcji?
@konto zamknięte obecnie obowiązujący regulamin dostępny jest TUTAJ.
Witam, również posiadam problem z kodem, jeden otrzymałem po zainstalowaniu aplikacji mobilnej i już go zrealizowałem, natomiast otrzymałem powiadomienie o drugim kuponie którego dostanę po wspomnianym już zakupie. Lecz kuponu nie ma na moim koncie?
@kamil_sadowski84 Podaj mi numer tego drugiego zamówienia.
Dobrze, to znaczy pierwszego jakiego dokonałem w aplikacji mobilnej, bo na razie tylko jedno zrobiłem, aby otrzymać drugi kupon którego nie mam
c925dd90-a5cf-11ef-b27b-b743153064e7