anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 15 zł za pobranie aplikacji

Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?

oznacz moderatorów
103 ODPOWIEDZI 103

LEW433
#21 Demiurg#

• Promocja dedykowana jest Użytkownikom, którzy w Okresie Trwania Promocji łącznie spełnią następujące warunki:
    a) posiadają aktywne Konto na Allegro i Konto nie jest zawieszone, b) nie dokonywali zakupów w Aplikacji Mobilnej Allegro na 12 miesięcy przed Okresem Trwania Promocji.
  • Uczestnik spełniający łącznie warunki wskazane w ust. 1 powyżej, może otrzymać kupon o wartości 15 złotych za zainstalowanie Aplikacji Mobilnej Allegro (“Kupon za instalacje”). W celu odebrania Kuponu za instalacje, Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”.

oznacz moderatorów

Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Tak, wiem, zapoznałam się z warunkami. Moje konto jest cały czas aktywne i nie kojarzę, żebym w ciągu ostatniego roku robiła zakupy przez aplikację, a kuponu nigdzie nie widzę.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sylwex99 Czy sprawdziłaś zakładkę Kupony?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Tak, niestety nic tam nie ma.

oznacz moderatorów

Client:121998215
#7 Wielbiciel#

Mam podobnie, brak możliwości odebrania kuponów, tak samo w zakładce "Kupony" nic nie ma.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Czy któryś z moderatorów zna odpowiedź? Bo widzę, że kilka osób ma podobny problem.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Sylwex99 Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sylwex99
#8 Zapaleniec#

Dodano kupon do mojego konta. Bardzo dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam podobnie, dziś założone konto i niestety brak możliwości odebrania kuponu, wgl nie wyświetla się taka możliwość 😕

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Sylwex99 @Client:121998215 Dodaliśmy kupony na obu kontach, przepraszamy, że tyle to trwało i dzięki za cierpliwość! 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Można wiedzieć skąd taka sytuacja? Koniec promocji? 

oznacz moderatorów

Client:71353401
#1 Nowicjusz#

Witam. Po zainstalowaniu aplikacji nie widzę kuponu w zakładce,, Twoje Monety i Kupony" zrobiłam coś źle?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To samo konto?

oznacz moderatorów

Client:71353401
#1 Nowicjusz#

Tak 

oznacz moderatorów

Client:122064683
#8 Zapaleniec#

U mnie to samo dzisiaj założyłem konto na allegro i nie ma kuponu 15 zł dla nowego klijienta

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
  1. Promocja dedykowana jest Użytkownikom, którzy w Okresie Trwania Promocji łącznie spełnią następujące warunki:
    a) posiadają aktywne Konto na Allegro i Konto nie jest zawieszone, b) nie dokonywali zakupów w Aplikacji Mobilnej Allegro na 12 miesięcy przed Okresem Trwania Promocji.
oznacz moderatorów

mac663
#7 Wielbiciel#

TEŻ brak  Kuponu 15 zł za pobranie aplikacji 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mac663 kupon został dodany na Twoje konto, możesz z niego skorzystać do 12 czerwca 2024 roku przy zakupach powyżej 59 zł.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów