Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Tak
@Client:46849058 Kupon musisz odebrać samodzielnie po zalogowaniu się do aplikacji.
W jaki sposób odebrać ten kupon samodzielnie?
Nie odpuszczaj! XD Oni albo nie ogarniaja technicznie tej aplikacji albo specjalnie nie daja kuponu liczac ze czesc ludzi nsie nie upomni...
Bo problemy z tymi kuponami sa masowe. Wiec cos jest nie tak z tą apką.
Upominaj sie to dostaniesz. I pamietaj ze po zrobieniu zakupow przysluguje ci kolejny kupon na 15zl za zrobione zakupy. Ale o niego tez musisz sie upominac XD
Dzień dobry, w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Mogę prosić o pomoc
@Client:101083044 Czy spełniłeś wszystkie warunki promocji? Kupon musisz odebrać samodzielnie po zalogowaniu się do aplikacji.
Tak, spełniłam wszystkie warunki.
@Client:101083044 czy jak zalogowałeś się do aplikacji, to nie było "odbierz kupon"?
No właśnie nie było 😞
@Client:101083044 weryfikuję.
@Client:101083044 otrzymałam informację, że kupon powinien być widoczny na Twoim koncie. 🙂
Dziękuję ślicznie 🙂
Można sprawdzić u mnie bo też nie mam problem ? kiniaszka16@wp.pl
Witam serdecznie. Ja również zainstalowałem aplikację po raz pierwszy, chciałem dokonać zakupu ale w zakładce kupony nie widzę żadnego kuponu promocyjnego za pobranie aplikacji. Prosiłbym o pomoc. Dziękuję.
@ManiekNet Czy kliknąłeś "odbierz kupon" na stronie głównej?
Również problem, kuponu nie dostałam na koncie [edycja] mimo spelnienia warunków. Proszę o weryfikację.
Cześć, @Client:79838199. Już to sprawdzam, daj mi chwilę 🙂
I jak?
@Client:79838199, kupon został już przyznany.