Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
U mnie to samo. Baner z kuponem , po wejściu informacje bym odebrał, po kliknięciu komunikat o rzekomym braku internetu. Odinstalowałem aplikacje , zainstalowałem jeszcze raz. A czyszczenie danych aplikacji przeprowadzałem w obu instalacjach. Niżej screeny.
@Client:141775949 Spróbuj to zrobić będąc odłączonym do wifi.
Tez nie pomaga.
@Client:141775949 Weryfikuję sprawę.
A co z moim problemem piętro wyżej ???
@Client:141608170 Weryfikuję 😉
@Client:141608170 Kupon został dodany.
Chciałem dokonać zakupu jak najszybciej, tym bardziej, że posiadam inny kupon, ważny parę dni. Czy istnieje możliwość bym dostał kupon za zainstalowanie aplikacji? Instalowałem ją już jakiś czas temu, ale nie mam takiego kuponu, a nigdy nic zamawiałem przez allegro. Proszę o szybką odpowiedź i w razie możliwości przyznanie kuponu, bym mógł zrobić zakupy, bo jeśli je zrobię, to kuponu już zapewne nie będę mógł dostać/odebrać, zgadza się?
Cześć @MariuszP9611, widzę, że posiadasz aktywny kupon 15 PLN za instalację aplikacji ważny do 2026-04-12.
@Client:141775949 Otrzymałeś kupon i wykorzystałeś go wczoraj 😉
Dzień dobry! Mi rano wyskoczyło powiadomienie o kuponie 15 zł na zegarku. No niestety z telefonu powiadomienie znikło zanim kliknałem i teraz nie mam nic w zakładce kupony. Proszę o dodanie. Pozdrawiam!
@ellos7 weryfikuję brak kuponu i wrócę z informacją.
@ellos7 kupon jest już na Twoim koncie. 😊
Dzięki piękne! Miłego wieczoru!
Dzień dobry! Wyskoczyło powiadomienie o kuponie 15 zł, na telefonie. Powiadomienie znikło zanim kliknąłem i teraz nie mam nic w zakładce kupony. Proszę o dodanie. Pozdrawiam!
Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Wiadomo co z tym kuponem?
@Client:39407989 jeszcze nie, ale jak tylko otrzymamy wieści, na pewno wrócimy do Ciebie z informacjami.
Prosimy o doprecyzowanie, dokładnie jaka była treść informacji o kuponie. U nas nie widzimy takiego powiadomienia.
Teraz to już za późno. 01.02 był zrobiony pierwszy zakup. Pozdrawiam.